Ως την απόλυτη παρακμή της εφημερίδας Αυγής, χαρακτηρίζει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας σύμφωνα με το οποίο τον εμφανίζει να έχει κάνει «μυστικό μνημόνιο κατανόησης» που αφορούσε τη μεθόδευση μεταβίβασης του νοσοκομείου Ντυνάν.   «Αυτό δείχνει την παρακμή της εφημερίδας Αυγής» σημειώνει ο Άδωνις Γεωργιάδης και απαντώντας στα όσα καταγγέλλει η εφημερίδα, ότι για πρώτη φορά βλέπει το φως της δημοσιότητας το έγγραφο-φωτιά, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ παραθέτει σειρά δημοσιευμάτων του 2014 που αφορούσε την συμφωνία μεταξύ της Τράπεζας Πειραιώς και του Νοσοκομείου. Και σημειώνει «πώς γίνεται να  είναι μυστικό όταν ο Τύπος τότε το παρουσίαζε; Αυτό μόνο η Αυγή το ξέρει».    

Μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 τόνισε ότι η υπογραφή του μνημονίου για το «Ερρίκος Ντινάν» στην τράπεζα Πειραιώς δεν ήταν μυστική αλλά ανακοινώθηκε με συνέντευξη Τύπου
Ανέφερε πως η ρήτρα εμπιστευτικότητα υπήρξε μετά από απαίτηση της Τράπεζας Πειραιώς σημειώνοντας πως ο ίδιος ως τότε υπουργός Υγείας δεν είχε λόγο να δεχτεί τον συγκεκριμένο όρο και τόνισε πως σε συμφωνίες μεταξύ ιδιωτών οι Τράπεζες υπάρχουν ρήτρες εμπιστευτικότητας.
Σε ότι αφορά την πώληση ποσοστού του ΜΕΓΚΑ στον Ιβάν Σαββίδη, είπε πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να φτιάξει τη δική της διαπλοκή.

Το δημοσίευμα

Να σημειωθεί ότι η εφημερίδα Αυγή με το σημερινό της πρωτοσέλιδο κάνει λόγω για «μυστικό μνημόνιο κατανόησης μεταξύ του τότε προέδρου του Ερρίκος Ντυνάν Α. Μαρτίνη, της Τράπεζας Πειραιώς, αλλά και του τότε υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη που αφορά την μεθόδευση μεταβίβασης του Ντυνάν στην Τράπεζα. Σημειώνει την ρήτρα εμπιστευτικότητας που συνοδεύει την τριμερή συμφωνία, το ότι δεν πρωτοκολλήθηκε στο νοσοκομείου και μάλιστα υπογραμμίζει ότι «το στοιχείο αυτό αναμένεται να βαρύνει τις εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία, που συνεδριάζει σήμερα για πρώτη φορά και έχει αποφασίσει να αρχίσει την έρευνά της από την υπόθεση του Ντυνάν».