Μεγάλη συγκέντρωση πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης στο ξενοδοχείο Κάραβελ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας. Με κεντρικό σύνθημα «Δυνατά από την Αρχή» ο πρώτος σε ψήφους «γαλάζιος» βουλευτής εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση κατηγορώντας την ότι ψήφισε το τέταρτο μνημόνιο. Ακόμη, ανέφερε ότι «τα μέτρα που ψήφισε η κυβέρνηση δεν οδηγούν στηνέξοδο από την κρίση».

Επιπλέον, ο κ. Δένδιας σημείωσε ότι «η μεγάλη μάστιγα είναι ο λαϊκισμός» και έκανε αναφορά στην κυβέρνηση Μητσοτάκη υπογραμμίζοντας ότι «ο λαϊκισμός ήταν η αιτία πτώσης της κυβέρνησης του Κων. Μητσοτάκη, αν δεν είχε πέσει τότε δεν θα φτάναμε σε αυτό το σημείο σήμερα».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε και στο θέμα που άνοιξε με τον Ιβαν Σαββίδη επισημαίνοντας ότι «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ χαρίζει πρόστιμα στους νέους ολιγάρχες».

Κλείνοντας ο κ. Δένδιας χρησιμοποίησε μια φράση του Ουίστον Τσόρτσιλ λέγοντας «μια ομιλία πρέπει να εξαντλεί τον χρόνο και όχι το ακροατήριο»...

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης, ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νικήτας Κακλαμάνης, ο βουλευτής και πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη Θανάσης Νέζης, ο πρωην πρόεδρος της Βουλής Δ. Σιούφας, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, οι βουλευτές της ΝΔ Ντ. Μπακογιάννη, Κ. Τσιάρας, Μ. Χαρακόπουλος, Χρ. Μπουκώρος, Μ. Βαρβιτσιώτης, Κ. Αχ. Καραμανλής, Θ. Δαβάκης, Γ. Βαγιώνας, Χρ. Κέλλας, Μ. Βορίδης, Κ. Σκρέκας, Θ. Φορτσάκης, Ι. Φωτήλας, Αν. Δημοσχάκης, Κ. Τζαβάρας, Χρ. Σταϊκούρας, Μ. Αντωνίου, Γ. Ανδριανός, Ανδρ. Κατσανιώτης, Γ. Στύλιος, Αν. Καραμανλή, Ν. Μηταράκης, Χ. Αθανασίου, ο πρώην γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Ζαγορίτης, οι πρώην υπουργοί Θ. Ρουσόπουλος, Ευ. Στυλιανίδης, Ανδ. Λυκουρέτζος, Σπ. Ταλιαδούρος, Γ. Παπαθανασίου, ο πρώην προέδρος του ΔΣΑ Γ. Αδαμόπουλος, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κ. Μίχαλος, ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης, και πολλά «γαλάζια» κομματικά στελέχη.