«Με αποφασιστικότητα και αλληλεγγύη να νικήσουμε την τρομοκρατία και τον φόβο», επισημαίνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτηση του στο twitter, για τη νέα τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο, εκφράζοντας θλίψη και οργή γι’ αυτή και τη συμπαράσταση του στον λαό της Βρετανίας.    

 «Τα τυφλά χτυπήματα στη Βρετανία μας προκαλούν θλίψη αλλά και οργή. Είμαστε στο πλευρό του βρετανικού λαού αυτές τις δύσκολες στιγμές. Με αποφασιστικότητα & αλληλεγγύη να νικήσουμε την τρομοκρατία και τον φόβο», αναφέρει στην ανάρτηση του ο πρωθυπουργός

Μέσω του ίδιου κοινωνικού δικτύου είχε στείλει το μήνυμά του ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης

«Τρίτη τρομοκρατική επίθεση σε 3 μήνες στη Μ. Βρετανία. Ολόψυχη συμπαράσταση!
Χρέος μας να κάνουμε τα πάντα για να τελειώνουμε με την τρομοκρατία», έγραψε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.  

«Οι σκέψεις μας, στον βρετανικό λαό, στα θύματα και τις οικογένειές τους. Ενωμένοι θα αντιμετωπίσουμε τις θρασύδειλες τρομοκρατικές επιθέσεις. Οι ευρωπαϊκοί λαοί “δεν θα τρέξουν, ούτε θα κρυφτούν”» τονίζει η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

«Το νέο διπλό τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο είναι η αποθέωση της βαρβαρότητας με θύματα αθώους και ανυποψίαστους ανθρώπους.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εκφράζουμε τον έντονο αποτροπιασμό μας για τη νέα τρομοκρατική επίθεση και την ολόψυχη συμπαράστασή μας στις οικογένειες των θυμάτων και στον Βρετανικό λαό, που δοκιμάζεται σκληρά για μια ακόμη φορά» δήλωσε για τη νέα διπλή τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο, η Εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου.