Ηχητικά ντοκουμέντα με τις συνομιλίες του λιμενικού Παναγιώτη Χριστοφορίδη, που εκτελούσε χρέη ανακριτικού υπαλλήλου στην υπόθεση του NOOR1, να προσπαθεί να πείσει τον καταδικασμένο για την υπόθεση ναρκωτικών Μάκη Γιαννουσάκη να αλλάξει κατάθεση, ώστε να ακουστεί το όνομα του Ευάγγελου Μαρινάκη σε σχέση με την υπόθεση, παρουσιάζει το Unfollow, όπως ανέφερε στα Παραπολιτικά 90,1 ο υπεύθυνος έκδοσης του περιοδικού Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος.

Ο Χριστοφορίδης λέει στον Γιαννουσάκη ότι ο Πάνος Καμμένος θα «καθαρίσει» γι' αυτόν εν όψει Εφετείου.

Ο Λ.Χαραλαμπόπουλος τόνισε ότι επιπλέον υπάρχουν έγγραφα ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι στις 17 Ιανουαρίου έχει πάρει τρεις φορές τηλέφωνο τον καταδικασμένο ισοβίτη o ίδιος ο Πάνος Καμμένος και του ζητά να κατονομάσει τον κ. Μαρινάκη.

Σύμφωνα με τον Λ.Χαραλαμπόπουλο, ο υπουργός Αμυνας προανήγγειλε στον ισοβίτη ότι θα του πάρει κατάθεση η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά Ειρήνη Τζίβα.

Μεταξύ των ντοκουμέντων, που παρουσιάζονται, είναι και ένα SMS του Γιαννουσάκη προς τον Πάνο Καμμένο με το οποίο τον ρωτά γιατί αργεί η κ. Τζίβα να πάει στη φυλακή για να λάβει την κατάθεση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η κ. Τζίβα άργησε διότι κατά λάθος πήγε στις φυλακές  Κορυδαλλού, αντί στις φυλακές Αυλώνα.

Ο Γιαννουσάκης είπε ότι η Τζίβα τελικά πήγε για να λάβει την κατάθεση και έκατσε εκεί τρεις ώρες. Στη διάρκεια των ωρών αυτών, προσπάθησε να του αλλάξει την κατάθεση. 

Ο Λ.Χαραλαμπόπουλος σημείωσε ότι το «παρακράτος είναι εδώ» και τόνισε ότι αναμένει και την απάντηση Κοντονή για τα στοιχεία που αποκαλύπτονται.