Αγωνιά το έγκριτο διαδικτυακό λιβανιστήρι του συνομιλητή με τον ισοβίτη –υπουργού, για το πόσες φορές επικοινώνησε ο Πάνος Καμμένος με τον καταδικασμένο για την υπόθεση του Νοοr1 Μάκη Γιαννουσάκη. Άρχισαν να γράφουν διάφορες αρλούμπες, μήπως και απαλλάξουν από το άγχος τον πρόεδρο Πάνο. Επειδή η δημοσιογραφία δεν έχει καμία σχέση ούτε με φαλιρισμένους τουριστικούς πράκτορες, ούτε με εμπόρους μηχανών, καλό θα ήταν οι διαχειριστές του Olympia.gr, αν θέλουν να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, στον συνομιλητή του Γιαννουσάκη, να είναι πιο υπομονετικοί για να μην κάνουν τόσο μεγάλες γκάφες. Στις εφημερίδες υπάρχει μια διαδικασία, που λέγεται σελιδοποίηση.

Εκεί, λοιπόν μεταξύ των άλλων εργάζονται κάτι άνθρωποι, που ονομάζονται γραφίστες. Όταν, λοιπόν, οι γραφίστες έχουν ένα αναλυτικό λογαριασμό με τηλέφωνα, επειδή υπάρχει και ο νόμος περί προσωπικών δεδομένων, αφαιρούν τα τηλέφωνα που δεν ενδιαφέρουν και σκανάρουν τα επίμαχα, που σχετίζονται με το ρεπορτάζ.

Για να καταλάβει κανείς την συγκεκριμένη διαδικασία, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει δουλέψει έστω και μια μέρα σε κανονική εφημερίδα. Ωστόσο, επειδή, ο στενός συνεργάτης του συνομιλητή με ισοβίτες υπουργού, είναι δύσπιστος σήμερα το parapolitika.gr, δημοσιεύει την αναλυτική κατάσταση με τις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις του Πάνου Καμμένου με τον Μάκη Γιαννουσάκη. Μετά απ’ αυτό, εκείνο που μένει είναι να αμφισβητηθεί ο αναλυτικός της Cosmote, εξαιτίας του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, που την διέπει. Βλέπετε η πλειοψηφία των μετοχών ανήκει στους Γερμανούς, που όπως διαβάζαμε πριν από το 2015, στο Olympia.gr, θα τους έβαζε να κάτσουν στα «τέσσερα» ο πρόεδρος Πάνος.

Στο μεταξύ, σχετικά με το πρωτοσέλιδο άρθρο στην εφημερίδα Παραπολιτικά, στο φύλλο της 24ης Ιουνίου 2017, με τίτλο «12 κλήσεις που “καίνε” τον Καμμένο», ο ΟΤΕ με ανακοίνωσή του ξεκαθαρίζει ότι όσο αφορά στην παρουσίαση ανάλυσης κλήσεων πελάτη της COSMOTE, όπως είναι γνωστό, οι πελάτες της έχουν τη δυνατότητα να λάβουν αναλυτικό λογαριασμό εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων, εάν το αιτηθούν.

Υ.Γ 1.: Σε κάθε περίπτωση το λιβανιστήρι του Καμμένου, μην μένει στα ΜΙΚΡΑ και ασήμαντα. Γιατί, σε λίγο θα αποκαλυφθούν πολύ πιο ΜΕΓΑΛΑ και σημαντικά. Βλέπετε, ο υπουργός συνομιλητής του ισοβίτη, έχει και υπέροχη φωνή. Και, επειδή, είναι ωραία, έχει αξία να την ακούει κανείς πάνω από 15’.

Υ.Γ. 2.: Ο διαχειριστής του Olympia.gr Ανδρέας Παπακυριακόπουλος, είναι από τα πρόσωπα που γνωρίζουν ότι μετά τις 21:00, οι συνδιαλέξεις του προέδρου Πάνου, εμπεριέχουν ένα ρίσκο!

Υ.Γ 3.: Εκτός από την συμβατική τηλεφωνική επικοινωνία ο ισοβίτης συνομιλούσε με τον υπουργό Άμυνας, και αντισυμβατικά.

Υ.Γ 4.: Σε μια από τις πολλές συνομιλίες που έχει ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, με τον ισοβίτη, προβαίνει (μεταξύ των άλλων) σε μια τεράστια ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. Επειδή, όπως λέει, γνωρίζει καλά πως βγαίνουν οι εφημερίδες, η πρώτη σελίδα τυπώνεται νωρίτερα από τις υπόλοιπες. Προφανώς, ο ιστορικός εκδότης του VETO, θεωρεί ότι το πιεστήριο τυπώνει μια – μία τις σελίδες. Ακόμη είμαστε στην αρχή. Στην πορεία θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι μ’ αυτά που θα ακουστούν.