Σε διάψευση όλων όσων υποστήριξε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος στη συζήτηση για τις συνομιλίες του με τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη, προχώρησε ο πρώην βουλευτής Γιώργος Σούρλας.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρώην υπουργός και αντιπρόεδρος της Βουλής, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα όσα ανέφερε σχετικά με τον Κοσκωτά και την ερώτηση που είχε καταθέσει τον Ιανουάριο του 1998.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σούρλας υποστηρίζει πως:

- Είναι παντελώς ανακριβές το ότι κλήθηκε από τη Ν.Δ. να ανακαλέσει την ερώτηση που κατέθεσε – η οποία, σημειωτέον, όχι μόνο δεν αποσύρθηκε αλλά απαντήθηκε από πέντε συναρμόδιους υπουργούς.

- Είναι παντελώς ανακριβές, ότι εκδόθηκε ανακοίνωση που ανέφερε ότι δεν είχε σχέση με τη Νέα Δημοκρατία και ότι ήταν προσωπική του πρωτοβουλία.

«Τέλος, όχι μόνο δεν συνέβησαν όλα όσα αναφέρει ο κ. Π. Καμμένος, αλλά στην δραματική συνέχεια του σκανδάλου Κοσκωτά, ο εκλιπών πρόεδρος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης εξήρε την πρωτοβουλία αυτή, που όπως έλεγε δημόσια, όχι μόνο τιμά την παράταξη της Ν.Δ., αλλά το σύνολο του πολιτικού κόσμου» συμπληρώνει ο κ. Σούρλας.