«Εντός της ημέρας θα καταθέσω στη Βουλή ερώτηση με 15 ερωτήματα για τα συμβαίνοντα στην υπόθεση Καμμένου» είπε στα Παραπολιτικά 90,1 ο βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Ο ίδιος χαρακτήρισε παράδοξα όσα δημοσιοποιούνται, τονίζοντας ότι «είναι παράδοξος ο ρόλος του ανακριτικού υπαλλήλου που φέρεται να πιέζει αφόρητα το Γιαννουσάκη να καταθέσει σε βάρος συγκεκριμένου προσώπου, είναι επίσης παράδοξο η εισαγγελέας Πειραιώς να πηγαίνει αργά το βράδυ στην Αλώνα για να του πάρει κατάθεση» είπε χαρακτηριστικά.

Συνέχισε λέγοντας πως «εάν όλα αυτά δεν εξηγηθούν με βάση τη δικονομική τάξη, τότε μένουν αναπάντητα πολλά ερωτήματα, ζητώντας ταυτόχρονα να μάθει τι ειπώθηκε στα 21 λεπτά της επικοινωνίας του κ. Καμμένου με τον ισοβίτη.

«Εάν ο υπουργός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα για όσα είπε με τον ισοβίτη, ο ίδιος θα πρέπει να ζητήσει την άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου» σημείωσε.

Τέλος, στην ερώτηση ο κ. Παναγιωτόπουλος περιλαμβάνει ερώτηση για το εάν ο πρωθυπουργός γνώριζε τις ενέργειες Καμμένου. «Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδεικνύει ανοχές στον κ. Καμμένο γιατί χωρίς αυτόν δεν μπορεί να κυβερνήσει. Το ζήτημα έχει να κάνει με τη δημοκρατία.» υπογράμμισε.