Πλήθος κόσμου βρέθηκε στον Ιερό Ναό της Παναγιάς Μαρμαριώτισσας στο Χαλάνδρι για να πει το τελευταίο αντίο στον Κωνσταντίνο Δόλογλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών έπειτα από νοσηλεία στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, λόγω όγκου στο συκώτι.

Στην εκκλησία βρέθηκαν μέλη της οικογένειας και φίλοι του εκλιπόντος, στελέχη από τον επιχειρηματικό κλάδο και δεκάδες στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, την οποία είχε υπηρετήσει με αφοσίωση για πολλά χρόνια, έχοντας περάσει από την ΟΝΝΕΔ, το Εκτελεστικό Γραφείο και το Διαγραμματειακό του κόμματος.

Έτσι, στο Χαλάνδρι βρέθηκαν για να πουν το ύστατο χαίρε ο Αχιλλέας Καραμανλής, ο Κώστας Καραμανλής, ο Κώστας Αχ. Καραμανλής, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Κωστής Χατζηδάκης, ο Λευτέρης Αυγενάκης, ο Νίκος Δένδιας, ο Θανάσης Μπούρας, οι Κώστας και Θεόδωρος Σκρέκας, ο Χρήστος και ο Κώστας Σταϊκούρας, ο Μακάριος Λαζαρίδης, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ο Γιώργος Βλάχος, καθώς και αρκετά ακόμα στελέχη της λεγόμενης «παλαιάς καραμανλικής φρουράς».