Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. Σύμφωνα με πληροφορορίες ο κ. Πολάκης έπαθε παροξυσμική κολπική μαρμαρυγή, ενώ την ίδια ώρα το υπουργείο Υγείας αναφέρει πως μετέβη στο νοσοκομείο για προγραμματισμένες εξετάσεις

Ο αναπληρωτής υπουργός υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων στην πανεπιστημιακή καρδιολογική κλινική. Για προληπτικούς λόγους έχει μεταφερθεί στη μονάδα εμφραγμάτων του Ιπποκρατείου. Σύμφωνα με πληροφορίες από το γραφείο του, θα βγει από το νοσοκομείο ίσως και αύριο.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr έχει πάθει κρίσεις και στο παρελθόν, όμως αυτή τη φορά ανετάχθη ηλεκτρικά (αυτό γίνεται όταν δεν μπορεί να αναταχθεί φαρμακευτικά). 

Αργά το απόγευμα της ίδιας μέρα ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας ανέφερε πως «Καμία ανησυχία δεν εμπνέει η κατάσταση της υγείας του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, ο οποίος κατόπιν αδιαθεσίας που αισθάνθηκε σήμερα το πρωί μετέβη στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις».

Μαλίστα με την ολοκλήρωση των εξετάσεων ο αναπληρωτής υπουργός θα εξέλθει του νοσοκομείου αργότερα απόψε, επισημαίνεται στην ανακοίνωση το υπουργείο.

Ο κ. Πολάκης λίγες ώρες μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, θέλησε να ενημερώσει πως όλα βαίνουν καλά με την υγεία του, αλλά και να ευχαριστήσει όσους του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση και περαστικά γράφοντας χαρακτηριστικά: «ΟΛΑ ΠΡΥΜΑ. Μην ανησυχείτε έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμα... Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον και τις ευχές, με συγκινήσατε. Ευχαριστώ πολύ τους γιατρούς της καρδιολογικής κλινικής και μονάδας του Ιπποκράτειου», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης. 

Μάλιστα ένας από αυτούς ήταν και ο πρώην υπουργός Υγείας και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ευχήθηκε περαστικά στον κ. Πολάκη, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter. "Εύχομαι περαστικά από καρδιάς", έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.