Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο θα έχει την Τετάρτη ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, Γιώργος Καμίνης.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μετά από πρωτοβουλία του κ. Καμίνη και θα λάβει χώρα στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ, στην Αγίου Κωνταντίνου.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Δευτέρας ο δήμαρχος Αθηναίων συναντήθηκε με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, κατά την οποία συζητήθηκαν κυρίως διαδικαστικά θέματα που έχουν να κάνουν με την εκλογικη διαδικασία. 

Ο δήμαρχος Αθηναίων δήλωσε ότι συνεχάρη την κυρία Γεννηματά για το μεγάλο άνοιγμα που έκανε στο θέμα της εκλογής και επεσήμανε οτι προσέρχεται στη διαδικασία ως συνοδοιπόρος, ενώ επανέλαβε τις προϋποθέσεις που έθεσε για μια διαδικασία ανοιχτή σε όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες, με άνεση χρόνου, διαφάνεια και αξιοπιστία στη διαδικασία. 

«Είναι θετικό ότι ο κ. Καμίνης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και συμμετέχει στη διαδικασία για την αναγέννηση της μεγάλης και ενιαίας δημοκρατικής παράταξης» δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε ότι «η συμμετοχή όλων των υποψηφίων δεν διχάζει και δεν διαιρεί, αλλά αντίθετα προσθέτει και πολλαπλασιάζει δυνάμεις και αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία του εγχειρήματος της Κεντροαριστεράς».

«Είναι η ώρα της συστράτευσης όλων, ώστε με την μαζική συμμετοχή των πολιτών να πετύχουμε την αναγέννηση της παράταξης και τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις» σημείωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ