Ειλικρινή χαρακτήρισε την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 FM και τον Γιώργο Τράγκα.

Σημείωσε πως ο πρόεδρος της ΝΔ κατέθεσε έναν κατάλογο εξατομικευμένων περικοπών, εξήγησε επακριβώς από πού θα κόψει και δεν έριξε τουφεκιές στον αέρα.

Ερωτηθείς για τις δημοσκοπήσεις και τη μη αυτοδυναμία της ΝΔ που καταγράφουν, είπε πως είναι οριακή και πως στόχευση του κόμματός του είναι να φτιάξει μια αυτοδύναμη κυβέρνηση. «Αν ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει έτσι, μπορεί και να την έχουμε άνετα την αυτοδυναμία» πρόσθεσε.

Για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, ο βουλευτής της ΝΔ είπε πως «το ότι καθυστερεί τόσον καιρό είναι μη παραδεκτό. Στη Γερμανία υπήρξε ανάλογη διαδικασία εναντίον συγκεκριμένου ατόμου το οποίο καταδικάστηκε μέσα σε έναν χρόνο. Αν εδώ υπήρχε καλύτερη οργάνωση, η διαδικασία θα είχε τελειώσει νωρίτερα... αν δηλ γίνονται κάθε μέρα δικάσιμοι κ.λπ.».

Σημείωσε πως πίσω από όλα αυτά τα περιστατικά για τα οποία κατηγορείται η Χρυσή Αυγή υπήρχε μια οργάνωση, υπήρχε μια συλλογική κατεύθυνση. «Εάν δεν υπήρχε αυτή η κατεύθυνση, δεν θα υπήρχαν όλοι αυτοί οι κατηγορούμενοι. Ο μακαρίτης Φύσσας δεν δολοφονήθηκε από κάποιον με τον οποίο τσακώθηκε. Ο Φύσσας τσακώθηκε κι αυτός με τον οποίο τσακώθηκε, πήρε τηλέφωνο και ήρθε άλλος και τον δολοφόνησε. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κάτι από πίσω» τόνισε ο κ. Δένδιας.
Τέλος, σημείωσε για τη μητέρα του Παύλου Φύσσα πως η μνήμη του παιδιού της απαιτεί συνολική δικαιοσύνη για όλα αυτά που έκανε η Χρυσή Αυγή και όχι μόνον για τον γιο της.

«Νομίζω αυτό θα ήθελε η ίδια» κατέληξε.