Για «φάμπρικα των fake news» κάνει λόγο ο υπουργός Επικρατείας, αναφερόμενος στο δημοσίευμά μας με τίτλο «Οι σημειώσεις Φλαμπουράρη: Πότε να παραιτηθεί»

Ωστόσο το δημοσίευμά μας δεν καταγράφει τίποτα παραπάνω από το προφανές, το οποίο επιβεβαιώνει στην ανακοίνωσή του κι ο ίδιος.

Τίποτα παραπάνω δηλαδή, από το ότι κρατούσε σημείωσεις, στις οποίες έγραφε «πότε να παραιτηθεί» και «πότε θα καθαρίσετε».

Η ανακοίνωση του κ. Φλαμπουράρη:

«Απάντηση του υπουργού Επικρατείας σε δημοσίευμα ιστοσελίδας

Συνεχίζεται  η φάμπρικα των fake news. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της ιστοσελίδας parapolitika.gr να παραποιήσει σημειώσεις του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη.

Ο υπουργός κατά τη διάρκεια της σημερινής συζήτησης στη Βουλή για το ναυτικό ατύχημα στη Σαλαμίνα αποτύπωνε στο χαρτί του τα βασικά σημεία των ομιλητών της ΝΔ.

Ιδιαίτερα ο κ. Γιάννης Πλακιωτάκης έθεσε τρία ερωτήματα:

1. Γιατί δεν παραιτείται ο υπουργός

2. Πότε θα καθαριστεί ο Σαρωνικός

3. Πότε θα αποζημιωθούν οι πληγέντες

Αυτά ακριβώς σημείωσε και ο κ. Φλαμπουράρης. Κάποιοι όμως στα parapolitika.gr έχουν μεγάλη φαντασία, αποδίδοντας τα λεχθέντα του κ. Πλακιωτάκη ως… προβληματισμό του υπουργού.Προς επιβεβαίωση των παραπάνω, σας αποστέλλουμε συνημμένη σχετική φωτογραφία με τις σημειώσεις του υπουργού».