«Το πρόγραμμά μας, εξειδικευμένο ανά τομείς, θα είναι απολύτως εφαρμόσιμο, όπως και τα όσα ήδη ανήγγειλε ο κ. Μητσοτάκης από τη Θεσσαλονίκη», τονίζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ειδήσεις».

Όπως αναφέρει, «η ΝΔ δεν υπόσχεται ότι "λεφτά υπάρχουν", ούτε υποκύπτει στον πειρασμό πλειοδοσίας σε ανεφάρμοστα προγράμματα, όπως το "πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης", με το οποίο ο κ. Τσίπρας έταζε στους πάντες τα πάντα, για να εφαρμόσει ακριβώς τα αντίθετα».

Με αφορμή τη ρύπανση του Σαρωνικού, ο κ. Δένδιας καταλογίζει στην κυβέρνηση «παντελή αδυναμία διαχείρισης κρίσεων», καθώς και «έλλειψη στοιχειώδους προνοητικότητας σε όλα τα μεγάλα ζητήματα».

Τέλος, για τη Χρυσή Αυγή αναφέρει ότι «θα ήταν εξαιρετικά παράδοξο και νομικά αμφισβητούμενο να κατέλθει στις εκλογές μία εγκληματική οργάνωση, με στελέχη που εμπλέκονται στη δράση της, σε περίπτωση που υπάρξει σχετική καταδικαστική απόφαση», ενώ εκφράζει φόβους ότι μπορεί να φτάσουμε στις εκλογές και να μην υπάρχει καν ετυμηγορία της δικαιοσύνης.