«Παρακρατική» χαρακτήρισε τη συμπεριφορά του Πάνου Καμμένου, ο Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας από το βήμα της Βουλής στη συζήτηση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση των συνομιλιών του υπουργού Άμυνας με τον ισοβίτη.

«Προφανώς απαιτούμε εξηγήσεις από Καμμένο και Κοντονή. Γνώριζε αυτή τη συμπεριφορά και υπερηφανεύεται γι αυτήν ο υπουργός Δικαιοσύνης», σημείωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης και πρόσθεσε:

«Οι εξεταστικές σπάνια φέρνουν αποτελέσματα. Όμως αυτή είναι μια από τις περιπτώσεις που τα πράγματα είναι σχετικά εύκολα και η Βουλή πρέπει να πάρει θέση και να μη συγκαλύψει παρακρατικές συμπεριφορές. Γιατί ο Καμμένος ήθελε να επέμβει; Ίσως γιατί η κυβέρνηση θέλει να παίζει παιχνίδια εξουσίας με εχθρούς και φίλους. Ο Καμμένος αναλαμβάνει να συνετίσει επιχειρηματίες που δεν συνεργάζονται».

Για το θέμα με τις φωτογραφίες του υπουργού σε καζίνο του Λονδίνου, ο επικεφαλής του Ποταμιού και υποψήφιος πρόεδρος του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Καθένας μπορεί να δαπανά τα χρήματά του όπου θέλει. Αρκεί να μην είναι λεφτά του κράτους ή από άγνωστα πορτοφόλια. Στο τελευταίο πόθεν έσχες το σύνολο των τραπεζικών του λογαριασμών έχουν 8.500 ευρώ. Δικαιολογεί αυτό το ποσό όλο αυτό που βλέπουμε; Διακοπές στις Άλπεις; Κότερα; Ψώνια στο Λονδίνο.

Πως τα καταφέρνει κάποιος, το πρωί να μιλά για τους ανθρώπους που χάνουν τα σπίτια τους και το βράδυ... όλα στο κόκκινο. Περιμένουμε τις εξηγήσεις του Καμμένου, αν και ξέρουμε ότι θα είναι ύβρεις».