Στη σέντρα βγαίνει ξανά ο Πάνος Καμμένος, καθώς τη Δευτέρα καλείται να δώσει εξηγήσεις και να απολογηθεί για τα ψέματα που είπε στη Βουλή σχετικά με τα έξοδα διαμονής του στο Λονδίνο και την επίσκεψή του στο καζίνο. Μετά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας «Παραπολιτικά» για την πληρωμή του ξενοδοχείου όπου διέμενε ο υπουργός με τη σύζυγό του με μετρητά κι όχι με την πιστωτική του κάρτα, όπως ισχυρίστηκε, και υπογράμμισε ότι θα καταθέσει και την απόδειξη, κάτι που δεν έκανε ωστόσο, η ΝΔ κατέθεσε ερώτηση.

Όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου»  στο ρεπορτάζ που υπογράφει ο Γιώργος Δ. Ευθυμίου, ο γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ κ. Κώστας Τσιάρας καλεί τον υπουργό στη Βουλή να δώσει εξηγήσεις για την εξαπάτηση του σώματος όσον αφορά την πληρωμή της διαμονής του σε πολυτελές ξενοδοχείο του Λονδίνου. «Ο Καμμένος καλείται να απαντήσει αν αντιλαμβάνεται το θεσμικό ατόπημα στο οποίο υπέπεσε, μετερχόμενος ψευδή αποδεικτικά στοιχεία» αναφέρει χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ και αναρωτιέται ωστόσο γιατί ο υπουργός «κατασκεύασε ένα τόσο αυταπόδεικτο ψέμα».

Την ίδια ώρα, σημειώνεται στην εφημερίδα, εκκωφαντική σιωπή που προμηνύει εξελίξεις επικρατεί στο εσωτερικό των ΑΝΕΛ. Η νέα αποκάλυψη-φωτιά της εφημερίδας «Παραπολιτικά», που έφερε στη δημοσιότητα την απόδειξη πληρωμής, σύμφωνα με την οποία ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος πλήρωσε για τη διαμονή του στο Λονδίνο με μετρητά 2.642 λίρες, σε αντίθεση με τα όσα ψευδώς υποστήριξε ο ίδιος στη Βουλή, προκαλεί ανησυχία και σύγχυση στους βουλευτές του κόμματός του, που πλέον ανησυχούν ανοιχτά για το πολιτικό τους μέλλον.