Επίθεση στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, εξαπέλυσαν ο Πάνος Καμμένος και οι ΑΝΕΛ, μετά τη διαγραφή της Κατερίνας Παπακώστα από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. 

Με ανακοίνωση τους οι ΑΝΕΛ διευκρινίζουν οτι ο κ. Καμμένος «πρότεινε στην κ. Κατερίνα Παπακώστα τη συμμετοχή της στη νομοπαρασκευαστική επιτροπή για τα ΑμεΑ, η οποία θα εισηγηθεί νομοθετικά μέτρα για θέματα που αφορούν τα τέκνα με ειδικές ανάγκες στρατιωτικών, λόγω της βιωματικής της εμπειρίας και βαθιάς γνώσης της στα θέματα που απασχολούν την επιτροπή».

Η ανακοίνωση προσθέτει οτι «δεν περιμέναμε στο βωμό της μεταμόρφωσης του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας σε Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, ο επίσημα πλέον επίτιμος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης να τη διαγράψει προκειμένου να δηλώσει υποταγή στον αντιπρόεδρό του».

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων έγραψε νωρίτερα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, οτί ο κ. Μητσοτάκης  «διέγραψε μια μητέρα ΑΜΕΑ που λόγω του προσωπικού της αγώνα μπορεί να νομοθετήσει καλύτερα από όλους για το θέμα, υποτασσόμενος στα συμφέροντα».