Πληροφορίες που αφορούν στη διαδικασία εκλογή ηγεσίας της προοδευτικής Παράταξης δημοσίευσαν φίλοι και υποστηρικτές της υποψηφιότητας του Σταύρου Θεοδωράκη και περιλαμβάνει πληροφορίες και οδηγίες που αφορούν στη διεξαγωγή των εκλογών στις 12 Νοεμβρίου :

Δείτε το βίντεο:

Οι υποστηρικτές του αναφέρουν ότι το σύνολο των εκλογικών κέντρων -με ακριβή διεύθυνση ανά δήμο- θα ανακοινωθεί από την επιτροπή Αλιβιζάτου μέχρι και τη Δευτέρα και θα καταγραφεί σε αυτή τη σελίδα για την καλύτερη εξυπηρέτηση και ενημέρωση του κοινού που επιθυμεί να ψηφίσει. Από αυτά τα εκλογικά κέντρα μπορεί κανείς να επιλέξει όποιο τον/τη βολεύει και το μόνο που χρειάζεται είναι μια προεγγραφή, η Αστυνομική Ταυτότητα και το ποσό των 3€.

Η προεγγραφή γίνεται εδώ . Κατά τη διάρκεια της συμπλήρωσης των πεδίων, θα πρέπει να επιλέξετε το αντίστοιχο κουτάκι, δηλώνοντας αν θέλετε να είστε φίλος ή μέλος του νέου φορέα.

Tο 1ο κουτάκι = φίλος
Tο 2ο κουτάκι = μέλος του νέου φορέα

«Με τον τρόπο αυτό», όπως επισημαίνουν, «γλυτώνετε ουρές εγγραφής ως φίλος/μέλος και προχωράτε απευθείας στην εκλογική διαδικασία για ψηφοδέλτια και κάλπη.»