Βαθύτατα ενοχλημένη από την έξοδο του Δημήτρη Κουφοντίνα από τις Φυλακές Κορυδαλλού με 48ωρη άδεια εμφανίστηκε στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη.

Η κ. Μπακογιάννη εμφανίστηκε βαθύτατα ενοχλημένη από την έξοδο του Δημήτρη Κουφοντίνα, απαντώντας στις δηλώσεις της συνηγόρου του.

«Ναι, εγώ παρεμβαίνω στη διαδικασία, ασχημονώ. Είναι ύβρις αυτό που γίνεται μπροστά μου» ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: «Αν είχα την ευκαιρία να τη ρωτήσω και για αυτό το θέμα. Δεν θα έπαιρνε ένα πιστόλι για να αφαιρέσει τη ζωή ανθρώπων. Ο κ. Κουφοντίνας έδωσε στον εαυτό του τον δικαίωμα να είναι κριτής, δικαστής και εκτελεστής. Και ασχημονούμε εμείς που φωνάζουμε; Σε τι ασχημονούμε;».

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας προσέθεσε: «Δεν αισθάνομαι καλά που βλέπω τον δολοφόνο του συζύγου μου. Δεν με νοιάζει αν η κ. Κούρτοβικ λέει ότι ασχημονώ. Στη μάνα του Αξαρλιάν τι θα πει ο Κουφοντίνας; Χάρηκα για τη γνωριμία;».

Η βουλευτής της ΝΔ, ιδιαίτερα φορτισμένη, ανέφερε για τον Κουφοντίνα: «Είναι ο αρχηγός, ο ιδεολογικός καθοδηγητής της 17Ν, που έγραψε βιβλίο και ειπε ότι γλένταγε σε ταβέρνα μετά τη δολοφονία του άντρα μου. Έρχεται σήμερα και πανηγυρίζει και ανοίγει τα χέρια του και του φωνάζει η επιτροπή υποδοχής».