Σφοδρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα για τη στάση του απέναντι στην επένδυση του Ελληνικού, εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σε εκδήλωση της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην Αργυρούπολη.

«Από τον ίδιο χώρο προεκλογικά ο σημερινός πρωθυπουργός είχε πει πως το Ελληνικό είναι η “ψυχή μας και δεν θα το δώσουμε ποτέ”. Λίγο πριν τις εκλογές είχε πει σε συνέντευξή του πως “αν είναι να δώσουμε το Ελληνικό, καλύτερα ο λαός να ψηφίσει τον Σαμαρά”. Για τέτοιο απατεώνα μιλάμε», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης και συνέχισε: «Η επένδυση θα ολοκληρωθεί με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Αιχμές κατά της κυβέρνησης άφησε στην ομιλια του και ο δήμαρχος Αργυρούπολης, αναφορικά με τις καθυστερήσεις στην υλοποίηση της επένδυσης.

«Ο δήμος θα πρέπει να μετονομαστεί, από δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης σε Δήμο Άρτας. Γιατί η επένδυση αυτή για την οποία παλέψαμε με τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Αντώνη Σαμαρά, θυμίζει… το Γεφύρι της Άρτας που ολημερίς το χτίζανε και το βράδυ το γκρεμίζαν», σημείωσε.