Επίθεση στον πρωθυπουργό αλλά και την περιφερειάρχη Ρένα Δούρου εξαπέλυσε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης. Με αφορμή τις καταγγελίες της δημάρχου Μάνδρας ότι από το 2015 υπήρχε μελέτη αλλά η Περιφέρεια Αττικής δεν προχώρησε στην υλοποίηση του έργου ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε:
«Η Δούρου να μας εξηγήσει γιατί έκρυψε στο συρτάρι τη μελέτη εφόσον εκλέχτηκε με σημαία τα αντιπλημμυρικά έργα» ενώ στο επιχείρημα ότι την μελέτη «πάγωσε» ο δασάρχης ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε δηκτικά: «τελικά την Ελλάδα την κυβερνά ο δασάρχης; Τα ίδια μας έλεγαν και για το Ελληνικό. Αν είναι να τον πάμε στο Μαξίμου να τελειώνουμε. Αυτά είναι αστεία πράγματα».

Από την κριτική του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας δεν γλίτωσε και ο πρωθυπουργός καθώς όπως είπε «έχω δει πρωθυπουργούς να επιστρέφουν από το εξωτερικό όταν στη χώρα τους συμβαίνει μια εθνική τραγωδία. Πρωθυπουργό να πηγαίνει για 10 λεπτά στο σημείο επειδή είναι ο δρόμος του προς το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας και στη συνέχεια να παίρνει το αεροπλάνο για το Γκέτεμποργκ ενώ έχει συμβεί τραγωδία στον τόπο του, δεν έχω ξαναδεί».