Κατατέθηκε πριν από λίγο στη Βουλή ο προϋπολογισμός του κράτους για το 2018 από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη.

Όπως ενημέρωσε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο προϋπολογισμός θα συζητηθεί σε τέσσερις συνεδριάσεις από τα μέλη της επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων την Πέμπτη 23 και Δευτέρα 27 Νοεμβρίου. Στην Ολομέλεια θα εισαχθεί την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου και θα ψηφιστεί τα μεσάνυχτα της 22ας Δεκεμβρίου.

Ο Γιώργος Χουλιαράκης, κατέθεσε επίσης τον κρατικό Απολογισμό οικονομικού έτους 2016 και τον Ισολογισμό χρήσης 2016, έκθεση επί των φορολογικών δαπανών, έκθεση των γενικών διευθυντών του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, φορολογικής διοίκησης, τελωνείων και ειδικών φόρων κατανάλωσης, δημόσιας περιουσίας και κοινωφελών περιουσιών του υπουργείου Οικονομικών καθώς και τις δηλώσεις που προβλέπονται στο άρθρο 58 του ν.4270/2014.

«Εύχομαι ο επόμενος να είναι καλύτερος»

Κατά την παραλαβή του προϋπολογισμού από τον Γιώργο Χουλιαράκη, ο Νίκος Βούτσης σχολίασε πως εύχεται του χρόνου να είναι καλύτερος.

«Εύχομαι ο επόμενος προϋπολογισμός να είναι καλύτερος» είπε ο Νίκος Βούτσης για να διευκρινίσει «είναι ο καλύτερος μέχρι τον επόμενο, που έλεγε και ο Γκάλης».