Δεν βάζει μυαλό ο Πάνος. Παρά τις δυσώδεις υποθέσεις που έχουν αποκαλυφθεί το τελευταίο διάστημα και στις οποίες είναι βασικός πρωταγωνιστής, αλλά και τις προκλητικές συμπεριφορές που επιδεικνύει κατά καιρούς, εξακολουθεί να φαντασιώνεται ότι εκτός των άλλων είναι και… γενικός δερβέναγας της ελληνικής δικαιοσύνης.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει η εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου» στη στήλη «Παρασκήνιο», σε μια από τις ουκ ολίγες έντονες στιγμές στη διάρκεια της χθεσινής συζήτησης στη Βουλή, ο υπουργός Άμυνας κοίταξε από τα υπουργικά έδρανα όπου καθόταν προς την πλευρά του Άδωνη Γεωργιάδη και προχώρησε σε μια -ακόμη- πρωτόγνωρη για τα κοινοβουλευτικά δεδομένα ενέργεια.

Αφήνοντας άναυδους όσους αντιλήφθηκαν το εν λόγω σκηνικό, ύψωσε τους καρπούς του και τους ένωσε με τρόπο που παρέπεμπε σε… χειροπέδες, δείχνοντας με το βλέμμα του τον κατάπληκτο αντιπρόεδρο της ΝΔ! Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πάνος Καμμένος λησμονεί πως είναι επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας και όχι κατά φαντασίαν εισαγγελέας.

Λίγους μόλις μήνες πριν, σε… γυναικείο αγώνα πόλο μεταξύ του Ολυμπιακού και της Βουλιαγμένης, προέβη ακριβώς στην ίδια χειρονομία εναντίον των φίλων της ομάδας του Πειραιά που βρίσκονταν στις κερκίδες, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις σε όλα τα επίπεδα.

Υπενθυμίζεται, δε, ότι στην περίπτωση αυτή το είχε… τερματίσει, αφού με διαφορά λίγων δευτερολέπτων ύψωσε και το μεσαίο του δάχτυλο, για να μείνει στην ιστορία ως ο υπουργός του κ…χτυλου και της χειροπέδας. Πάλι καλά που δεν έκανε το ίδιο και στη Βουλή…

Αλήθεια, ο πρωθυπουργός πήρε χαμπάρι ότι ο συγκυβερνήτης απειλεί με… φυλακίσεις τους βουλευτές και μάλιστα εντός του κοινοβουλίου;

Του επιτρέπει η αριστερή του συνείδηση αυτή την επίδειξη κατάχρησης εξουσίας σε μια εποχή όπου ο ίδιος διαρρηγνύει τα ιμάτιά του για την ανεξαρτησία της δικαστικής εξουσίας; Για να μη θυμηθούμε τη συνομιλία του με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη. Προφανώς ο Τσίπρας δείχνει ανοχή σε τέτοιου είδους… καμμένες αντιδράσεις κάθε φορά που ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έρχεται σε… αμηχανία, φοβούμενος τα χειρότερα!