Βaby boom στην «οικογένεια» της ΔΗΜΑΡ. O πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Θανάσης Θεοχαρόπουλος και η γοητευτική σύζυγός του Φρίντα Γάζαρου θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς και δεν μπορούν να κρύψουν την ευτυχία τους.

Οι δυο τους την περασμένη Δευτέρα το βράδυ έκαναν επίσημη δημόσια εμφάνιση στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Το μαυροπούλι» στο Θέατρο «Αλμα», με την κοιλίτσα της γοητευτικής συζύγου του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να… κάνει την εμφάνισή της.

Μάλιστα, δεν πήγαν τυχαία να δουν τη συγκεκριμένη παράσταση, αφού μεταξύ άλλων εκεί παίζει και η οικογενειακή τους φίλη και ανερχόμενη ηθοποιός Ανθή Σαββάκη. Φυσικά, την παράσταση έκλεψε η κυρία Γάζαρου, αφού μονοπώλησε τα φλας των φωτογράφων.

Ντυμένη στα μαύρα, με animal print πουκάμισο και με την κοιλίτσα της πολύ φουσκωμένη, χαμογελούσε διακριτικά. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η όμορφη Φρίντα, που είναι καθηγήτρια Γαλλικής Φιλολογίας, είναι 7 μηνών έγκυος, περιμένοντας κοριτσάκι.  

ΔΥΝΑΤΗ ΣΧΕΣΗ

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία του και περιμένει πώς και πώς να κρατήσει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδάκι. Μάλιστα, όσοι τον γνωρίζουν καλά υποστηρίζουν πως θα γίνει ένας υπέροχος «χαζομπαμπάς». Το ζευγάρι διανύει την καλύτερη φάση της σχέσης του, καθώς έχει περάσει δοκιμασίες αλλά έχει αντέξει στον χρόνο. Πρόσφατα, μάλιστα, εμφανίστηκαν μαζί στην ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου στον νέο φορέα της κεντροαριστεράς, στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων.

Παντρεύτηκαν το 2010. Γνωρίζονταν από παλαιότερα πολύ καλά, πριν από την ενεργό ενασχόληση του κ. Θεοχαρόπουλου με την κομματική ζωή, ενώ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων είχαν παρόμοιο τρόπο ζωής. Σημειώνεται πως ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, διδάκτωρ Αγροτικής Οικονομίας, έχει διδάξει σε ακαδημαϊκό επίπεδο ένα σημαντικό εύρος μαθημάτων στον τομέα της αγροτικής πολιτικής, της αγροτικής ανάπτυξης και της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης.

Επίσης έχει εργαστεί σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας και του εξωτερικού, ενώ έχει συμμετάσχει σε πλήθος ερευνητικών προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, με αντικείμενο την πολιτική αγροτικής ανάπτυξης και την οικονομική περιβάλλοντος.

«Νομίζω ότι, αν με τον σύντροφό σου είσαι πραγματικά καλά, όλα τα άλλα βρίσκονται», είχε δηλώσει παλαιότερα στα «Π» ο κ. Θεοχαρόπουλος, ενώ τα τελευταία χρόνια εκείνος και η κ. Γάζαρου έδειχναν να επιθυμούσαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. «Μας αρέσει πάρα πολύ η οικογένεια, συνεπώς είναι μέσα στις σκέψεις μας να προχωρήσουμε και σε αυτό το βήμα», είχε αναφέρει στα «Π» ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

Δημοσιεύθηκε στo «Secret», της εφημερίδας «Παραπολιτικά», Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017