Στην ομολογία πως τα πράγματα θα εξακολουθήσουν να είναι πολύ δύσκολα για τον Έλληνα πολίτη και μετά τον Αύγουστο του 2018, προχώρησε στα Παραπολιτικά 90,1 FM ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης. Ο κ. Ζαχαριάδης είπε πως ακόμη και αν επιτευχθούν οι στόχοι μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι, αυτό δεν σημαίνει πως η πορεία θα είναι εύκολη.

«Οι μεγάλες δυσκολίες είναι πίσω για την κοινωνία και την οικονομία. Δεν λέμε ότι τα πράγματα μετά τον Αύγουστο του 2018 θα είναι… περίπατος. Στόχος μας είναι τον Αύγουστο του 2018 να έχουμε κερδίσει τον πόλεμο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στις δηλώσεις του στάθηκε στο θέμα των πλειστηριασμών, λέγοντας πως στην Ελλάδα υπάρχει ένα θεσμικό πλαίσιο για την προστασία της πρώτης κατοικίας ως του ποσού των 280 χιλιάδων ευρώ, ενώ κληθείς να σχολιάσει πληροφορίες ότι η κυβέρνηση μελετά την αντικατάσταση των διοικήσεων των τραπεζών Εθνική και Άλφα, είπε πως δεν γνωρίζει πώς θα αντιδράσει η κυβέρνηση αν ενοχληθεί.

Τέλος, αναφέρθηκε και στις πρόσφατες δηλώσεις του Γιάννη Στουρνάρα για ένα τέταρτο μνημόνιο, λέγοντας πως καλεί τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος να προτείνει από ποιους φόρους και δαπάνες θα χρηματοδοτηθεί ένα νέο μνημόνιο.