Ο κ. Παυλόπουλος θα δεχτεί στις 11 το πρωί τη μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων και την Προεδρική Φρουρά που θα ψάλουν τα κάλαντα.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν ο Σύλλογος Συνδρόμου Down Ελλάδος, η Παιδική Νεανική Χορωδία της Μητρόπολης Σερρών και Νιγρίτης «Αγγέλων Φωνές», η Σχολή Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής «Εν Ωδαίς», η Χορωδία του Ιδρύματος «Η Θεοτόκος», Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του 6ου Γυμνασίου Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη, ο Σύνδεσμος Αιτωλοακαρνάνων «Όσιος Ευγένιος ο Αιτωλός», η Χορωδία «Εν Ψαλτηρίω» του Σχολείου Ψαλτικής και η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος.

Το πρόγραμμα του Προέδρου της Δημοκρατίας για την έλευση της Πρωτοχρονιάς θα συνεχιστεί τη Δευτέρα το πρωί, όπου θα δώσει το «παρών» στις 11 το πρωί στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών, για τη δοξολογία για το νέο έτος, ενώ λίγο αργότερα θα δεχθεί στο Προεδρικό Μέγαρο ευχές για το νέο έτος από εκπροσώπους της πολιτικής, στρατιωτικής, θρησκευτικής και πνευματικής ηγεσίας.

Τέλος, μετά τις ευχές θα μεταβεί στην Προεδρική Φρουρά για να παραστεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της (13:15).