«Φασισταριό» χαρακτήρισε τον μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο με ανάρτησή του στο Facebook την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο Παύλος Πολάκης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, με αφορμή τα όσα είπε ο Αμβρόσιος κατά του Αλέξη Τσίπρα, «στολίζοντάς» τον κατά τη διάρκεια των διακοπών του τελευταίου στη Σερβία, αντέδρασε, χαρακτηρίζοντάς τον ακροδεξιό. Βεβαίως δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο άνδρες έρχονται σε αντιπαράθεση, με τον Πολάκη να κάνει αυτή τη φορά ωστόσο σκληρή επίθεση κατά του Αμβρόσιου, με αφορμή τα όσα έγραψε για την επίσκεψη του Τσίπρα στη Σερβία, στην περίοδο των Χριστουγέννων.

Ο Αμβρόσιος μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο πρωθυπουργός «διαφήμισε» το γεγονός ότι είναι άθεος, πηγαίνοντας στη Σερβία όπου τα Χριστούγεννα γιορτάζονται με το παλαιό ημερολόγιο και επί της ουσίας πήγε εκεί για ταξίδι αναψυχής.

«Μίλησε πάλι ο Ταγματάρχης της χωροφυλακής της χούντας, ο υμνητής των βασανιστών ,ο θαυμαστής της "γλυκιάς ελπίδας" των χρυσαυγιτών... και κήρυξε το λόγο του θεού και της χριστιανικής αγάπης!!!!

Άει ΚΡΥΨΟΥ φασισταριό. Αντίχριστος είναι ο βίος και η πολιτεία σου όταν λιβάνιζες τον Ντερτιλή τον εκτελεστή του Μυρογιάννη, ΟΧΙ αυτή η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στην προσωπική του ιστοσελίδα.