Σαν «βόμβα» έπεσε στην εξεταστική επιτροπή για τα θέματα της υγείας η καταγγελία που έκανε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτης Πουλής,που αποκάλυψε πως συνεργάτες του κ. Πολάκη πίεζαν υπαλλήλους του ΚΕΕΛΠΝΟ να καταθέσουν ψευδώς ότι είχαν προσληφθεί παράνομα 23 άτομα, με παρέμβαση του Αδωνι Γεωργιάδη.

«Δεχόμασταν πιέσεις από συμβούλους του κ. Πολάκη να προχωρήσουμε σε ψευδείς βεβαιώσεις για το ζήτημα των 23 συνεργατών του ΚΕΕΛΠΝΟ προκειμένου να υπάρξει πρόβλημα στον κ. Γεωργιάδη και φυσικά να έχουμε κι εμείς πρόβλημα μετά ως υπηρεσιακοί. Υπήρχαν συνάδελφοι μας οι οποίοι πιέστηκαν έντονα και επανειλημμένως εγγράφως να βεβαιώσουν ψευδώς ότι αυτά τα 23 άτομα ήταν υπάλληλοι ενώ δεν ήταν και έχει καταγγελθεί αυτό συγκεκριμένα. Ομως δεν προχώρησαν σε ψευδή βεβαίωση γιατι αντιστάθηκαν» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Μετάκλητος σύμβουλος του κ. Πολάκη άσκησε πίεση σε δύο υπηρεσιακούς και ήταν έντονα φορτικός και πάνω από το κεφάλι τους, πιέζοντάς τους να γράψουν συγκεκριμένη διατύπωση, διότι την περίμενε άμεσα ο υπουργός, όπως έλεγε, μέσα σε μισή ώρα γιατί το απόγευμα θα απαντούσε σε ερώτηση στη Βουλή». 

Άμεση ήταν η αντίδραση του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος με ανάρτησή του στο twitter ανέφερε:

Διαβάστε επίσης: Ένταση στη Βουλή: Απείλησαν μάρτυρα με αποβολή όταν ανέφερε τον Πολάκη