Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα του Σκοπιανού καθώς ο Αλέξης Τσίπρας, με την επιστροφή του στην Αθήνα, από το χιονισμένο Νταβός έχει αναλάβει πρωτοβουλίες ενημέρωσης.

Ο Πρωθυπουργός το πρωί συναντήθηκε με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμένο και τον ενημέρωσε για το ταξίδι του στο Νταβός και τις εξελίξεις στα μέτωπα της οικονομίας και ονοματολογικού. 

Ωστόσο, η είδηση αυτής της συνάντησης έγινε γνωστή στους δημοσιογράφους πολύ αργότερα και αφού είχε ολοκληρωθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Μαξίμου είναι ιδιαίτερα προβληματισμένο για τις επιθέσεις που δέχεται από στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων και ήδη καταστρώνει τη στρατηγική απέναντι στον Πάνο Καμμένο. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ενδεικτικό των έντονων ζυμώσεων είναι το γεγονός πως ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς βρίσκεται ήδη στο Μαξίμου όπου πραγματοποιείται σύσκεψη με τους στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού, προκειμένου να αξιολογήσουν όλα όσα συνέβησαν στο Νταβός με το θέμα των Σκοπίων. 

Μετά τη σύσκεψη αναμένεται να πραγματοποιηθεί μίνι υπουργικό συμβούλιο στο Μαξίμου με τη συμμετοχή της ηγεσίας του υπουργείου Εξωτερικών. 

Ο Τσίπρας ενημερώνει Παυλόπουλο και πολιτικούς αρχηγούς

Ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αναμένεται να ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις στις 18:30 το απόγευμα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο. 

Επίσης, ήδη έχουν αρχίσει τα τηλέφωνα από το Μέγαρο Μαξίμου προς τους πολιτικούς αρχηγούς, προκειμένου να τους συναντήσει και να τους ενημερώσει το Σάββατο. 

Σύμφωνα νε πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης θα προσέλθει στην αυριανή συνάντηση με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου και ακολούθως θα αναχωρήσει για το προγραμματισμένο ταξίδι του στα Αραβικά Εμιράτα.

Στη ΝΔ τονίζουν ότι ισχύει η πρώτη αντίδραση πως «είναι αργά για ουσιαστική ενημέρωση». ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ