Νέο επεισόδιο στην κόντρα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ προστίθεται με αφορμή το Σκοπιανό και τη θέση των δύο κομμάτων για τα συλλαλητήρια. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μπαλαούρας, απαντώντας στον Δημήτρη Καμμένο των ΑΝΕΛ, με τον οποίο φαίνεται να έχει ανοίξει «μέτωπο» χαρακτήρισε «άδικη» την επίθεσή του.

Ειδικότερα, ο κ. Μπαλούρας μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, τόνισε ότι θα ήταν μεν καλύτερο να είχαν τα κόμματα της συγκυβέρνησης μια κοινή και ενιαία θέση, ωστόσο αυτό δεν συμβαίνει και ο καθένας θα πρέπει αν αναλάβει την ευθύνη του.

«Θα ήταν καλύτερο να είχαμε ενιαία θέση με τους ΑΝΕΛ», τόνισε ο κ. Μπαλαούρας, ωστόσο υπογράμμισε πως με τη στάση τους οι ΑΝΕΛ, και συγκεκριμένα ο κ. Δημήτρης Καμμένος, προκαλούν: «Ο  Δημήτρης Καμμένος προκαλεί προβλήματα τις σχέσεις μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ».

Ο κ. Μπαλαούρας χαρακτήρισε επίσης προκλητική την ομιλία του κ. Φράγκου Φραγκούλη στο συλλαλητήριο, ενώ τόνισε ότι στην Εκκλησία υπάρχουν ακροδεξιά στοιχεία που πυροδοτούν συνεχώς την κοινωνία. Θύμισε επίσης πως «Παλιά μητροπολίτες έλεγαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μοιράζει ναρκωτικά».

Τέλος, δήλωσε υπέρ της κίνησης του κ. Παπαδημούλη να αναφέρει ποιοι πολιτικοί ήταν στο συλλαλητήριο σημειώνοντας: «Δεν ήταν χαφιεδισμός, όπως τον κατηγόρησε ο κ. Δημήτρης Καμμένος. Καλά έκανε ο Παπαδημούλης. Ο καθένας πρέπει να αναλάβει την ευθύνη των πράξεών του».