«Που ήξερε ο υπουργός αναπληρωτής Δικαιοσύνης στοιχεία του φακέλου και τη χαρακτήρισε αυτή την κωμωδία ως τη μεγαλύτερη υπόθεση; Για ποιο λόγο πήγε στον Άρειο Πάγο ο υπουργός Τύπου της κυβέρνησης; Για ποιο λόγο; Η απάντηση είναι μία: Η συμμορία έστησε κόλπο εξόντωσης των πολιτικών της αντιπάλων», δήλωσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Realfm 97,8, ο οποίος κατονομάζεται στη δικογραφία για την υπόθεση της Novartis.

Ο πρώην υπουργός είπε «ναι» στη σύσταση προανακριτικής επιτροπής και δήλωσε: «Αυτή η υπόθεση αφορά την τιμή και την υπόληψή μου. Θα τους συντρίψω».

Σχετικά με τους προστατευόμενους μάρτυρες ο ίδιος ανέφερε: «Επειδή υπάρχουν κουκουλοφόροι μάρτυρες, στημένοι, εγώ δεν ζητάω να βγάλουν την κουκούλα, εγώ ζητάω να έρθουν με την κουκούλα στην επιτροπή. Εάν πιστεύουν ότι θα τους προδώσει το σώμα τους, να έρθουν με ρόμπα. Εάν πιστεύουν ότι θα τους προδώσει το ύψος τους, να κάτσουν καθιστοί και μετά να μπουν τα μέλη της επιτροπής, Εάν πιστεύουν ότι θα τους προδώσουν τα χέρια τους, να βάλουν γάντια, αλλά και πανοπλία εάν φορέσουν αυτές οι βλακείες, οι ανοησίες και οι γελοιότητες που έχουν πει, τα ψέματα που έχουν πει, θα συντριβούν».