Αυστηρός με την χθεσινή εικόνα του Ρώσου επιχειρηματία, Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος εισέβαλε με το περίστροφό του στο γήπεδο, εμφανίστηκε και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, ο οποίος δήλωσε πως «χάθηκε η μαγεία και έμεινε η μαφία». Ωστόσο ο κ. Καμμένος πέρασε και σημαντικές αποκαλύψεις  αναφέροντας ότι «είχα καταγγελίες ότι άλλαξαν ημερομηνίες στα εισιτήρια».

Μιλώντας στο ΣΚΑΙ ο βουλευτής των ΑΝΕΛ υπογράμμισε πως: «Πρέπει εμείς όλοι πρώτα να δώσουμε το παράδειγμα. Δυστυχώς ο κ. Σαββίδης βγήκε εκτός εαυτού. Έπρεπε οι σύμβουλοί του να του πουν να μην κάνει αυτή την κίνηση. Έπρεπε οι άνθρωποί του να τον συμβουλεύσουν σωστά. Δεν μπορώ να πάρω θέση για το θέμα του πρωταθλήματος, εάν διακοπεί ή όχι. Λυπάμαι όσους δουλεύουν γύρω από τον αθλητισμό».  

Για Έλληνες  στρατιωτικούς

Μείζον θέμα, χαρακτήρισε ο κ .Καμμένος το θέμα με την κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην φυλακή της Αδριανούπολης και συμφώνησε με τον Πάνο Καμμένο ότι τα δύο παιδιά «Είναι αιχμάλωτοι εν καιρώ ειρήνης, από συμμάχους του ΝΑΤΟ». Τόνισε ωστόσο ότι τα δύο παιδιά «πρέπει να γυρίσουν το συντομότερο πίσω. Είναι σημαντικό θέμα και δεν πρέπει να το αποδομούμε.

Μάλιστα, είχα συστήσει στον κ. Φίλη να ζητήσει συγνώμη από τις οικογένειες γιατί είπε ότι δεν είναι κυρίαρχο θέμα». Αναφορικά με την προκλητικότητα του Ερντογάν ο κ. Καμμένος επεσήμανε πως: Ο Ερντογάν έχει ξεφύγει. Όταν ο Ερντογάν έσφαζε κόσμο στη Συρία, εμείς τον υποδεχόμασταν ως συνομιλητή μας.

Ήταν απροετοίμαστη η επίσκεψή του στην Αθήνα». Τέλος, ο κ. Καμμένος έστρεψε τα βέλη του και προς τον Σταύρο Θεοδωράκη και την σημερινή συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα καθώς τα σενάρια θέλουν για άλλη μια φορά να αναθερμαίνεται το φλερτ με την κυβέρνηση. «Ο Θεοδωράκης ήταν μια ρεζέρβα γενικά. Όταν είσαι μια ζωή ρεζέρβα, έχεις πολλά ψυχολογικά προβλήματα. Αυτά που κάνει προσβάλλουν και τους βουλευτές του».