«Δεν έπρεπε να έχει το όπλο μαζί του στο γήπεδο ο Ιβάν Σαββίδης», εκτίμησε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, τονίζοντας ότι η αντίδραση του Ρώσου επιχειρηματία ήταν υπερβολική, όμως, όπως υποστηρίζει, ζήτησε συγνώμη.

Εκείνο όμως που προκαλεί εντύπωση είναι ότι ξαφνικά ο κ. Κατσίκης δεν αναγνωρίζει τον κ. Σαββίδη «ως τον επιχειρηματία που έχει σχέσεις με την κυβέρνηση ή ότι ευνοήθηκε σε κάτι από την κυβέρνηση».  

Για την εισβολή του ένοπλου Ιβάν Σαββίδη, «εκλεκτού» επιχειρηματία της κυβέρνησης, μίλησε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης, εκτιμώντας ωστόσο ότι η αντίδρασή του ήταν υπερβολική. Ειδικότερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Κατσίκης ανέφερε: «Υπάρχουν νόμοι που επιβάλουν την έννομη τάξη και προστατεύουν τον πολίτη. Αν οι αστυνομικοί που έκριναν ότι εκείνη τη στιγμή ήταν σωστό να μην τον συλλάβουν για να μην εξαγριώσουν τον κόσμο, και πήραν μπόνους γι' αυτό, τότε… καλώς έκαναν. Δεν θα το κρίνω εγώ».  

Αναφορικά με το όπλο που είχε μαζί του ο Ιβάν Σαββίδης, ο κ. Κατσίκης εκτίμησε: «Όταν ένας άνθρωπος που οπλοφορεί νόμιμα γνωρίζει ότι βρίσκεται σε έναν χώρο που απαγορεύεται να οπλοφορεί, τότε κακώς το έπραξε.

Ο κ. Σαββίδης έκανε λάθη. Ανέπτυξε μια παραβατική συμπεριφορά. Ζητάει συγνώμη. Έχουμε δει και χειρότερα στα γήπεδα. Μέχρι και θανάτους».