«Η κυβέρνηση αγκάλιασε τον Ιβάν Σαββίδη» επέμεινε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη, αναφερόμενη στις σχέσεις του επιχειρηματία με το Μαξίμου. «Όλοι αυτή η κυβέρνηση επιβεβαιώνει τις σχέσεις κυβέρνησης με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία» τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ και υπογράμμισε: «Είναι απαραίτητο οι επιχειρηματίες να συνομιλούν με την κυβέρνηση για να γνωρίζουν το επενδυτικό πλαίσιο. Αυτό όμως είναι τελείως διαφορετικό από όσα περιγράφονται τον καθημερινό και στον κυριακάτικο Τύπο».  

Κίνημα Αλλαγής  

«Κρατάμε από τη συγκέντρωση αυτήν τη διάθεση των συνέδρων να χειροκροτήσουν θερμά τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Πιστεύω ότι είναι μια ενδιαφέρουσα βάση αυτή. Να θυμίσω ότι η ΝΔ έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον πυρήνα της βάσης του Κινήματος. Αν συνέχιζε η κυβέρνηση εκείνη δεν θα ζούσαμε την αγωνία που ζούμε σήμερα για να βγούμε από τα μνημόνια. Δεν αποκλείεται ο κ. Μητσοτάκης θα συζήσει μετά τις εκλογές μια ευρύτερη συνεννόηση».

Για Αμβρόσιο

«Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε τις αποφάσεις της δικαιοσύνης. Έχουμε δώσει το στίγμα μας και κυρίως ο κ. Μητσοτάκης για ζητήματα που αφορούν τα προσωπικά δεδομένα των ανθρώπων».