Σφοδρή επίθεση στην ηγεσία του υπουργείου Εργασίας για την «απροκάλυπτη στήριξη» που «συνεχίζει» να δίνει στον Στάθη Μαρίνο - η υποψηφιότητα του οποίου για τη διοίκηση του ΕΦΚΑ είχε ναυαγήσει μετά τις αποκαλύψεις της Νέας Δημοκρατίας- εξαπέλυσε ο αναπληρωτής τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ Θεόδωρος Καράογλου.

«Αμετανόητη και αδιόρθωτη, η κ. Αχτσιόγλου συνεχίζει να καλύπτει απροκάλυπτα τον πρώην υποψήφιο διοικητή του ΕΦΚΑ, κ. Ευστάθιο Μαρίνο» ανέφερε ο βουλευτής, προσθέτοντας: «Ίσως βέβαια να μην την ενημέρωσαν ότι ο προτεινόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ υποψήφιος διοικητής του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης καταψηφίστηκε και από κυβερνητικούς βουλευτές, μετά τις αποκαλύψεις της ΝΔ, με αποτέλεσμα ο υφιστάμενός της κ. Πετρόπουλος να ζητήσει την απόσυρση της υποψηφιότητας του». 
 
«Η πρωτοφανής και ανεξήγητη στήριξη, μάλλον οφείλεται στο ότι το πρώην “αριστερό χέρι” της κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου έγινε “δεξί χέρι” της κυρίας Έφης Αχτσιόγλου» υπογραμμίζει ο Θ.Καράογλου, καταλήγοντας: «Ας τον χαίρεται, αλλά μακριά από δημόσιες θέσεις ευθύνης!».