Με τον Κώστα Καραμανλή συναντιόμαστε αλλά ουδέποτε πήρα εντολή να πω κάτι εκ μέρους του, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 FM και στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα «Εν Αθήναις» ο πρώην υπουργός Ευάγγελος Αντώναρος. Σημείωσε ότι οι απόψεις του με τον πρώην πρωθυπουργό «ταυτίζονται σε πολλά πράγματα». Ερωτηθείς εάν ο Κώστας Καραμανλής έχει αποχωρήσει από την πολιτική, απάντησε πως ο πρώην πρωθυπουργός λέει πως δεν έχει πρόθεση να επιστρέψει στην ενεργό πολιτική.

Τόνισε πως ο ίδιος θεωρεί εαυτόν... σώμα της ΝΔ, παρά τη διαγραφή του από το κόμμα.

Είπε πως έχει εξαιρετικές σχέσεις με την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ ανέφερε πως οι σχέσεις του με τον Αντώνη Σαμαρά έχουν επιβαρυνθεί.

Ανέφερε πως στόχος της ΝΔ θα πρέπει να είναι η αυτοδυναμία στις εκλογές και να μιλάει στα μεγάλα στρώματα της κοινωνίας, αλλά σημείωσε πως μέρος της κοινωνίας αισθάνεται αποκομμένο από τη ΝΔ.

Χαρακτήρισε εμμέσως ακραίο τον λόγο του Άδωνι Γεωργιάδη, λέγοντας ότι ο λόγος της ΝΔ θα πρέπει να είναι σκληρός και δομημένος.

Είπε πως αποδέχεται τις κυβερνήσεις που εκλέγονται δημοκρατικά, ενώ υποστήριξε ότι δεν υπάρχει θέμα συμπόρευσης, στήριξης ή κλεισίματος του ματιού.

Σε ερώτηση για τον Ερντογάν είπε ότι έχει χτίσει μια δική του παντοκρατορία στην Τουρκία και επιθυμεί να να επιβάλει στους γύρω του τη θέληση του ισχυρού. Παραδέχτηκε πως υπάρχει κλιμάκωση από την Τουρκία, ενώ είπε πως η Ελλάδα πρέπει να βρει μια ισορροπία απέναντι στην Άγκυρα.

Υπογράμμισε ότι στην Ε.Ε. δεν υπάρχει κοινή αμυντική πολιτική, ενώ είπε ότι η Ελλάδα δεν θα πρέπει να πέσει στην παγίδα του Ερντογάν, ζητώντας να υπάρχει συνεννόηση στο εσωτερικό.

Εμφανίστηκε βέβαιος ότι εάν η Ελλάδα προκληθεί, όλοι, ακόμα και ο Κώστας Καραμανλής, θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.