Σοβαρές σκέψεις να καταθέσει αίτηση απονομής χάριτος κάνει ο Ακης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος πριν από λίγες εβδομάδες υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, ενώ ακολούθησε πολυήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο «Αττικόν», όπου οι γιατροί τού τοποθέτησαν βηματοδότη στην καρδιά.

Ο 78χρονος πρώην υπουργός, που εκτίει την ποινή του στις φυλακές Χαλκίδας, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και μάλιστα εξαιτίας της συγκεκριμένης επέμβασης αλλά και της γενικότερης κατάστασής του νοσηλεύτηκε, μετά την επέμβαση, στο νοσοκομείο των φυλακών «Αγιος Παύλος».

Οι νομικοί του εκπρόσωποι όπως αναφέρουν πληροφορίες των «Παραπολιτικών», μελετούν το ενδεχόμενο να προχωρήσει στη συγκεκριμένη διαδικασία, καθώς γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κ. Τσοχατζόπουλος. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά την τοποθέτηση βηματοδότη, τον περασμένο μήνα ο δικηγόρος του Γ. Παγορόπουλος είχε δηλώσει ότι «ο Ακης είναι τελειωμένος, δεν αντιμετωπίζονται τα προβλήματά του μέσα σε μια φυλακή».

Διαβάστε περισσότερα στην Εφημερίδα Παραπολιτικά που κυκλοφορεί εκτάκτως την Μεγάλη Παρασκευή σε όλα τα περίπτερα της χώρας.