Πόντο πόντο ξηλώνεται το πουλόβερ της συγκυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, καθώς το απόγευμα της Κυριακής, ο Τέρενς Κουίκ σχολίασε τον άγριο καυγά, μεταξύ των δύο βουλευτών της κυβέρνησης, Ελένης Αυλωνίτου και Δημήτρη Καμμένου, που σημειώθηκε το πρωί της ίδιας ημέρας

Οι δύο βουλευτές καλεσμένοι στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ, όχι μόνο έκαναν αντιπολίτευση ο ένας στον άλλο, αλλά ξεφεύγοντας από τα όρια του διαλόγου και της διαφωνίας μεταξύ τους, αντάλλαξαν με έντονες εκφράσεις επιθέσεις και βολές ο ένας κατά του άλλου, με την κ. Αυλωνίτου να «στέλνει» τον κ. Δημήτρη Καμμένο… στη Νέα Δημοκρατία, ενώ βουλευτής των ΑΝΕΛ απείλησε ότι εάν δεν ζητήσει η συνάδελφός του δημόσια συγνώμη θα προκαλέσει σοβαρή ενδοκυβερνητική κρίση.   

Ο κ. Κουίκ με ανάρτησή του στο twitter καταφέρεται εμμέσως κατά του Δημήτρη Καμμένου, λέγοντας ότι «αρνούμαι ένας άνθρωπος να ταυτίζει εμάς τους ΑΝΕΛ με συμπεριφορές & απόψεις που δεν μας αξίζουν,όταν μάλιστα αλλοιώς έχουμε συμφωνήσει για διαχείριση θεμάτων,σε σύσκεψη υπό τον υπουργό Άμυνας.

«Λυπάμαι για τη δημόσια τοποθέτησή μου,αλλά αρκετά ανέχθηκα τη σιωπή. Και δεν ειμαι ο μόνος», αναφέρει χαρακτηριστικά