«Που οφείλονται οι νέες καθυστερήσεις στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και πότε προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία;», ήταν οι ερωτήσεις που απεύθυνε ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής και Ενημέρωσης Νίκο Παππά.

Ο τελευταίος διαβίβασε την κοινοβουλευτική παρέμβαση στο ΕΣΡ, το οποίο απάντησε. "Αλλά πρόκειται για απάντηση που προκαλεί τον κοινό νου, λέει το ΕΣΡ ότι τα ερωτήματα είναι… αόριστα", οπως ανέφερε ο ανεξάρτητος βουλευτής.

"Τι δεν κατάλαβαν οι καρεκλοκένταυροι του φορέα; Καθυστερεί ο διαγωνισμός. Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα προκήρυξης αυτού του διαγωνισμού. Κι όμως, ενώ σαφέστερα δεν γινόταν να διατυπωθούν τα ερωτήματα, το ΕΣΡ «πουλάει τρέλα»", συμπλήρωσε ο Νίκος Νικολόπουλος.

Ο Νίκος Νικολόπουλος δεν άφησε την "προκλητική υπεροψία" του ΕΣΡ αναπάντητη. Επέλεξε με πείσμα, να πάρει οπωσδήποτε λεπτομερή απάντηση και γι’ αυτό απευθύνθηκε πάλι στον Υπουργό Νίκο Παππά, αυτή τη φορά με σκωπτικό τρόπο.

Έγραψε στο Twitter:

"ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ… ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΣΡ… Τι να πω και εγώ… Χάνω τα λόγια μου. ΣΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ δεν ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ αγαπητέ Υπουργέ Ν. Παππά ΑΠΑΝΤΗΣΕ στα ερωτήματα:

• Που οφείλονται οι νέες καθυστερήσεις στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες;

• Πότε προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία;»

Για να δούμε τώρα… Έχει απάντηση ο Υπουργός ή το ΕΣΡ ακολουθεί δική του «σκοταδιστική πολιτική», που ούτε ο Νίκος Παππάς είναι ικανός να ακυρώσει στην πράξη!"