Ξεκάθαρο μήνυμα ανεξάρτητα από κομματικές τοποθετήσεις και πεποιθήσεις έδωσε στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ η Χίος, σύμφωνα με τον βουλευτή Χίου, κ. Νότη Μηταράκη.

Ο κ. Μηταράκης επισήμανε ότι «οι Χιώτες με κατεβασμένα ρολά αντιδρούν στην πρωτοφανή επίθεση και εγκατάλειψη που δέχονται από την κυβέρνηση και τις πολιτικές της».

Σε ό,τι αφορά την κυβέρνηση αλλά και τις πολιτικές της αποφάσεις για τα νησιά, ο κ. Μηταράκης σχολιάζει ότι οι κάτοικοι «στέκονται απέναντι στους ΣΥΡΙΖΑ & ΑΝΕΛ:

Που με δική τους πρωτοβουλία κατήργησαν το νησιωτικό ΦΠΑ

Που απέτυχαν να φυλάξουν αποτελεσματικά τα σύνορα και μετέτρεψαν τα νησιά μας σε «αποθήκες ψυχών»

Που αδυνατούν να διαχειριστούν την πρωτοφανή μεταναστευτική κρίση, με τις αιτήσεις για άσυλο να συσσωρεύονται και ευρωπαϊκά κονδύλια να μην αξιοποιούνται.

Που κατηγορούν τους πολίτες που διαμαρτύρονται ως «ακροδεξιούς» και ακραίους, αντί να ενσκύψουν στο πρόβλημα και να αναζητήσουν λύσεις.

Που εγκατέλειψαν τις υποδομές της Χίου. Λέξη δεν ακούσαμε για αυτές από τον Πρωθυπουργό, χθες, στο υποτιθέμενο «αναπτυξιακό» του συνέδριο.

Χωρίς υποδομές, ανάπτυξη δεν έρχεται. Για εμένα αυτές αποτελούν κύριο μέλημα, με πρώτη προτεραιότητα το αεροδρόμιο, για το οποίο θα μιλήσουμε στη Βουλή με τον αρμόδιο υπουργό την ερχόμενη Πέμπτη».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο που ανήρτησε ο Νότης Μηταράκης: