Ενιαία κυβερνητική γραμμή στη διαχείριση των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας ζήτησε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ντόρα Μπακογιάννη.

Ειδικότερα, η κ. Μπακογιάννη εγκάλεσε την κυβέρνηση ότι υποτιμά σημαντικά περιστατικά και υπερτιμά άλλα μικρής σημασίας σε ό,τι αφορά τις διμερείς ελληνοτουρκικές σχέσεις και συμπλήρωσε πως «βασικό είναι στα ελληνοτουρκικά η κυβέρνηση να αποκτήσει μία ενιαία φωνή».

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ξεκαθάρισε πως είναι απαραίτητο να αποκτήσει η κυβέρνηση «μία στρατηγική βραχυπρόθεσμη μεσοπρόθεσμη μακροπρόθεσμη» ενώ συμπλήρωσε πως θα πρέπει «να δεχθεί την πρότασή μας για μία εθνική γραμμή».

Πανστρατιά στη ΝΔ…

Η κ. Μπακογιάννη αναφέρθηκε, με νέα ανάρτησή της στο twitter, στην ανάγκη της Νέας Δημοκρατίας να συσπειρώσει τα μέλη της καθώς, όπως σημείωσε, χρειάζεται «την πανστρατιά στελεχών, νέων και παλαιών με εμπειρία». Μάλιστα, η βουλευτής της ΝΔ συμπλήρωσε ότι θα πρέπει στην πανστρατιά να μετέχουν «όλοι όσοι επιθυμούν να προσφέρουν και να συμβάλλουν στην πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος».

«Ήδη μέσα από τις νέες ανοιχτές διαδικασίες του μητρώου πάνω από 4500 νέα στελέχη έχουν μπει στο κόμμα», κατέληξε η Ντόρα Μπακογιάννη, αναφερόμενη στη μητρώο στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.

…αγάπη στα παιδιά

Την απόφασή της να υπερψηφίσει το νομοσχέδιο για την αναδοχή παιδιών και από ομόφυλα ζευγάρια σχολίασε η κ. Μπακογιάννη, ξεκαθαρίζοντας πως η αγάπη δεν εξαρτάται από τη μόρφωση, την οικονομική κατάσταση ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό ενός γονέα.

«Η αγάπη που μπορείς να δώσεις σε ένα παιδί δεν εξαρτάται από το μορφωτικό σου επίπεδο, την οικονομική σου θέση, ή τον σεξουαλικό σου προσανατολισμό».