Την επίσκεψη του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, στη Θράκη σχολίασε ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, Αναστάσιος Δημοσχάκης, σημειώνοντας πως η παρουσία του κ. Καραμανλή στη Θράκη είχε και «ενωτικό χαρακτήρα».

«Ο Κώστας Καραμανλής είναι αρωγός στην προσπάθεια που κάνει ο σημερινός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, και αυτό έγινε αντιληπτό από τον κόσμο με τον οποίο ήρθε σε επαφή ο πρώην πρωθυπουργός», σημείωσε ο βουλευτής του κόμματος ενώ συμπλήρωσε πως «με την παρουσία του έστειλε πολλαπλά μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις».

Ο κ. Καραμανλής υπογράμμισε ακόμη «την ξεχωριστή σημειολογία της επίσκεψης του πρώην πρωθυπουργού στο Ελληνικό Φυλάκιο της σιδηροδρομικής γέφυρας του Πυθίου» και πρόσθεσε ότι η παρουσία του κ. Καραμανλή στη Θράκη είχε στοιχεία αφύπνισης και ενεργοποίησης των Νεοδημοκρατών που παρακολουθούν τα πολιτικά δρώμενα.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Δημοσχάκης συνόδευε τον κ. Καραμανλή κατά την τριήμερη περιοδεία του στους νομούς Έβρου, Ροδόπης και Ξάνθης.