Το ενδεχόμενο να διεξαχθούν οι επόμενες βουλευτικές εκλογές τον Οκτώβριο του 2018 έθιξε, με ραδιοφωνική συνέντευξή του, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτας Κακλαμάνης.

Ο κ. Κακλαμάνης απέρριψε το ενδεχόμενο να ολοκληρώσει η παρούσα κυβέρνηση την τετραετία και επισήμανε πως υπάρχει ενδεχόμενο να διεξαχθούν οι επόμενες εκλογές το φθινόπωρο του 2018. «Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να πάμε σε εκλογές το Φθινόπωρο του 2018», επισήμανε ο κ. Κακλαμάνης και συμπλήρωσε: «Δίνω ελάχιστες πιθανότητες να πάμε σε εκλογές στο τέλος της 4ετίας».

Μάλιστα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επισήμανε πως «η Νέα Δημοκρατία από αυτήν την εβδομάδα κιόλας θα ξεκινήσει την δουλειά για τις εκλογές της Αυτοδιοίκησης» ενώ τόνισε πως «στα 3μιση χρόνια που είναι κυβέρνηση μπορούν να μας πουν μια περίπτωση που είπαν όχι στους τροϊκανούς;».

Δεν θα στηρίξει άλλο κόμμα ο Καραμανλής

Σε ό,τι αφορά νέο κόμμα στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Κακλαμάνης σημείωσε πως «η άποψη μου είναι ότι δεν θα έχει καμία απολύτως τύχη ένα νέο κόμμα στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας». Ο βουλευτής τόνισε, μάλιστα, πως ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής δεν θα στηρίξει άλλο κόμμα εκτός της Νέας Δημοκρατίας.

«Ούτε μια περίπτωση στο εκατομμύριο δεν υπάρχει να στηρίζει ο Κώστας Καραμανλής νέα κόμματα, δεξιά της Νέας Δημοκρατίας», τόνισε χαρακτηριστικά.