Επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση με την οποία θα ζητά να εφαρμοστεί το δικαίωμα που του δίνει το Σύνταγμα και παρά τη μη άσκηση δίωξης να συγκροτηθεί η ειδική επιτροπή που προβλέπει το Σύνταγμα για να αποδειχθεί η αθωότητά του.

Μιλώντας στη Βουλή ο πρώην Υπουργός Υγείας της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε ότι προσήλθε να μιλήσει με καθαρή τη συνείδησή του και έβαλε κατά της κυβερνητικής πλειοψηφίας υποστηρίζοντας ότι δεν τον κάλεσε στην προκαταρκτική για να καταθέσει τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει το παραμικρό ζήτημα για τον ίδιο.

Ο κ. Λυκουρέντζος μίλησε για απόπειρα αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης και δήλωσε ότι δεν φοβάται τίποτα υπενθυμίζοντας πως πρώτος ο ίδιος ζήτησε τον εξονυχιστικό έλεγχό του και το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών του.

Ο πρώην Υπουργός έκλεισε με μια φράση του Κωνσταντίνου Καραμανλή ή και μήνυμα για εθνική συνεννόηση: "Είναι κοινή η μοίρα, πλουσίων και φτωχών, Δεξιών και Αριστερών, στον ευλογημένο και μαρτυρικό αυτό τόπο»! Εύχομαι, να συνεννοηθούμε επιτέλους, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής ορθολογικής, φιλελεύθερης οικονομικής πραγματικότητος, στη βάση ενός εθνικού αναπτυξιακού σχεδίου, για ένα αισιόδοξο μέλλον του Ελληνικού λαού
και ιδιαιτέρως της νέας γενιάς των Ελλήνων" είπε.