Την Κέρκυρα επισκέπτεται ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να απευθύνει χαιρετισμός στην ημερίδα – συνέδριο που διοργανώνει το κόμμα στο νησί, με τίτλο «Ιόνιες Ημένες Ανάπτυξης».

Ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας «Ι. Καποδίστριας» λίγο μετά τις 11.00 το πρωί, ενώ πρώτος σταθμός στο πλαίσιο των επισκέψεών του στο νησί ήταν η Φιλαρμονική Εταιρεία Κέρκυρας (Παλαιά Φιλαρμονική). Ακολούθως επισκέφθηκε τη Φιλαρμονική Εταιρεία Κέρκυρας «Μάντζαρος», ενώ αναμένεται να επισκεφθεί την Αναγνωστική Εταιρεία Κέρκυρας και το Ναυτικό Σταθμό Κέρκυρας.

Μάλιστα, το απόγευμα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μεταβεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παλαιού Φρουρίου, για να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις για την 154η Επέτειο της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα, ενώ αύριο το πρωί θα παραστεί στην επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος για την ίδια Επέτειο.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, γράφοντας το μήνυμα: «Πριν λίγο περπάτησα στην Παλιά Πόλη της Κέρκυρας που αποτελεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Θαύμασα τη μοναδικότητά της. Άκουσα τους πολίτες, τα προβλήματα, τις αγωνίες τους. Το πρώτο ερώτημα όλων ήταν «πότε θα γίνουν εκλογές».