Ανακοίνωση-απάντηση εξέδωσε η Εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ για όσα ανέφερε η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ, στην προσπάθειά τους να απαντήσουν στην αποκάλυψη της εφημερίδας για το ταξίδι Καμμένου-Τζίβα στο Μονακό.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Χρειάστηκαν 48 ολόκληρες ώρες αφωνίας και πανικού, από την αποκάλυψη των «Παραπολιτικών» για το ταξίδι Καμμένου-Τζίβα στο Μονακό, προκειμένου ο λαλίστατος, κατά τα άλλα, υπουργός να εκδώσει -διά του γραφείου Τύπου του πολιτικού του φορέα- ανακοίνωση, χωρίς να δίνει καμία απάντηση για την ουσία του δημοσιεύματος, η οποία είναι αυταπόδεικτη.

Στον πανικό του ο κ. Καμμένος προσπαθεί να διαψεύσει το ταξίδι του ιδίου και της κυρίας Τζίβα στο Μονακό, το οποίο δημοσιοποίησαν οι ίδιοι! Τα δε στοιχεία του ρεπορτάζ, οι αυτόπτες μάρτυρες, τα αεροπορικά εισιτήρια, αλλά και τα επιπλέον ντοκουμέντα που έχει στη διάθεσή της η εφημερίδα δεν αφήνουν περιθώρια διάψευσης και θα προσκομιστούν άμεσα στη Δικαιοσύνη.

Για το ύφος της ανακοίνωσης, το οποίο ταιριάζει απόλυτα με εκείνο του κυρίου Καμμένου, δεν χρειάζεται ουδείς σχολιασμός.

Περιμένουμε τις ενέργειες της φυσικής και πολιτικής ηγεσίας της Δικαιοσύνης για τα όσα πρωτοφανή αποκάλυψαν τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» στην έκδοση του Σαββάτου 9 Ιουνίου 2018.