Την πρόθεσή του να μην παραιτηθεί από την θέση του αντιπροέδρου της Βουλής, εξέφρασε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Δημήτρης Καμμένος, παρά τις πιέσεις που δέχθηκε όπως αποκαλύπτει ο ίδιος από τους συναδέλφους του και την ΚΟ των ΑΝΕΛ.   

«Μετά την αποχώρησή μου από την ΚΟ οι συνάδελφοί μου ήθελαν να πετάξουν έξω από το γραφείο μου» αποκάλυψε ο ανεξάρτητος βουλευτής, μιλώντας στο ΣΚΑΙ, «ωστόσο δεν είχαν αυτό το δικαίωμα, όπως ενημερώθηκα αρμοδίως, καθώς πρόκειται για το γραφείο αντιπροέδρου της Βουλής και δικαιούμαι να είμαι εκεί», συμπλήρωσε.

Ο κ. Καμμένος, υποστήριξε ότι «παρά το γεγονός ότι δέχομαι πιέσεις από τους συναδέλφους των ΑΝΕΛ, αλλά και παρά το γεγονός ότι το είχα υποσχεθεί στην κ. Βούτση, τον οποίο εκτιμώ ιδιαιτέρως, ωστόσο σκέφτομαι να μην παραιτηθώ. Θα έχει ενδιαφέρον άλλωστε να δω και πού θα στηριχθεί η εισήγηση των συναδέλφων μου σε περίπτωση που θα κάνουν πρόταση μομφής στο πρόσωπό μου. Για να κάνει κανείς πρόταση μομφής και να ζητήσει την παραίτηση ενός αντιπροέδρου, θα πρέπει να υποστηρίξει πλημμελή άσκηση καθηκόντων. Θα με ενδιέφερε να δω αυτή την πρόταση και πώς θα την υποστηρίξουν».  

Ο κ. Δημήτρης Καμμένος επέμεινε επίσης ότι υπάρχει σχέδιο «μεταξύ Πάνου Καμμένου και Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να ρίξουν την κυβέρνηση» και επικαλέστηκε μάλιστα την δήλωση του ίδιου του Πάνου Καμμένου ότι «θα κάνουμε εκλογές όποτε μας συμφέρει».

Τέλος, εκτίμησε ότι οι βουλευτές των ΑΝΕΛ, θα ψήφιζαν την πρόταση μομφής, σημειώνοντας «Αν τους άφηναν ελεύθερους οι βουλευτές των ΑΝΕΛ θα ψήφιζαν την πρόταση μομφής», ενώ ανέφερε ότι οι βουλευτές των ΑΝΕΛ συχνά αναγκάζονται να καλύπτουν τις υπερβολές του Πάνου Καμμένου.

Στέλνοντας ωστόσο και τα δικά του μηνύματα ο κ. Καμμένος επανέλαβε σχετικά με το Σκοπιανό: «Οι νονοί να μην κλαίνε, δεν έχουν πια αυτό το δικαίωμα», ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα μεταγραφής του στη ΝΔ.