Επίθεση στην κυβέρνηση ότι παρεμβαίνει στη Δικαιοσύνη εξαπέλυσε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης. 

Τόνισε ότι η κυβέρνηση ως εκτελεστική εξουσία δεν μπορεί να προαναγγέλει διώξεις και δεν μπορεί να πάει κανέναν στη Δικαιοσύνη. 

Αναφερόμενος στην υπόθεση της κύρωσης της συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ για την ΠΓΔΜ εκτίμησε πως όταν ο Τσίπρας θελήσει να φύγει από την εξουσία θα φέρει προς κύρωση στη Βουλή τη συμφωνία: «Έχει υπάρξει συμφωνία μεταξύ Τσίπρα και Καμμένου από την αρχή όταν θα αποφασίσουνε ότι είναι η ώρα των εκλογών θα φέρει ο κ. Τσίπρας προς κύρωση τη συμφωνία στη Βουλή, ο κ. Καμμένος θα αποσύρει τη στήριξή του στην κυβέρνηση λέγοντας 'εγώ δεν πουλάω το ιερό όνομα της Μακεδονίας', μήπως τυχόν αυτό του ανεβάσει τα ποσοστά. Φυσικά μετά την πρόταση μομφής της ΝΔ αυτό το σενάριο έχει καεί και κάνεις δεν πρόκειται να το πιστέψει. Εγώ πιστεύω ότι ο κ. Καμμένος είναι απολύτως όμηρος του κ. Τσίπρα γιατί μέχρι την εποχή των βλημάτων με τη Σαουδική Αραβία ο κ. Καμμενος γενικώς έθετε και μερικά θέματα στην ατζέντα της κυβερνήσεως, από την ώρα που ήρθε όμως αυτή η υπόθεση και αν θυμάστε την πρώτη εβδομάδα φαινόταν ότι ο Τσίπρας τον αφήνει ακάλυπτο και μετά ήρθε ξαφνικά ο Τσίπρας στη Βουλή και μίλησε υπέρ του δηλαδή από την ώρα που τον πήρε πάνω του ο Τσίπρας ο κ. Καμμένος έχει μεταβληθεί σε έναν υποτακτικό του κ. Τσίπρα.

Εκτίμησή μου είναι ότι με τον κ. Τσίπρα ο κ. Καμμένος έκανε μια συμφωνία, ο κ. Τσίπρας να έρθει στη Βουλή να τον καλύψει για τα βλήματα, η κυβερνητική πλειοψηφία θα καλύψει τον κ. Καμμένο, θυμίζω ότι ακόμα δεν έχει προσκληθεί στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ενώ βγήκε απόφαση του συμβουλίου της Βουλής και ενώ είναι αναφαίρετο δικαίωμα της μειοψηφίας. Δηλαδή καταπατούν τον κανονισμό της Βουλής, καταπατούν την επιτροπη της Βουλής, καταπατούν το δικαίωμα της μειοψηφίας μόνο και μόνο για να μη φέρουν τον Καμμένο στη Βουλή άρα του παράσχει ο ΣΥΡΙΖΑ πλήρη κάλυψη στο θέμα αυτό, αυτή η πλήρη κάλυψη έχει έρθει με κάποιο αντάλλαγμα. Το αντάλλαγμα είναι ότι ο κ. Καμμένος θα κάνει ό,τι του λεει ο Τσίπρας. Όλα θα διερευνηθούν η επόμενη Βουλή δυστυχώς θα έχει να κάνει πολλές προκαταρκτικές επιτροπές γιατί δεν θα αφήσουμε τίποτα αδιερεύνητο. Δεν θα υπάρχουν και παραγραφές ούτως ή άλλως και θα πηγαίνουν όλοι στη Δικαιοσύνη να απολογούνται.»

O αντιπρόεδρος της ΝΔ εκτίμησε, τέλος, ότι ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, δεν θα στηρίξει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν πιστεύω ότι ο κ. Θεοδωράκης θα πάει στηρίξει τον κ. Τσίπρα ως κυβέρνηση. Είναι άλλο πράγμα να ψηφίζει συμφωνία την οποία ο κ. Θεοδωράκης είχε τοποθετηθεί από την αρχή θετικά και άλλο να στηρίξει μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ» εξήγησε.