Στον Alpha φιλοξενήθηκε ο Πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης λίγες ημέρες μετά το οριστικό πολιτικό διαζύγιο του κόμματός του με το Κίνημα Αλλαγής.

Όταν ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, Αντώνης Σρόιτερ ρώτησε τον Σταύρο Θεοδωράκη σχετικά με ένα tweet του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου το οποίο ανέφερε πως ο Πρόεδρος του Ποταμιού θα έχει φρικτό πολιτικό τέλος, ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε χαρακτηριστικά.
«Δεν θέλω να απαντήσω σε προσωπικές επιθέσεις που δείχνουν μία προσωπική κακία. Η τελευταία συνάντηση με τον κ. Κωνσταντινόπουλο ήταν στο εκτελεστικό όργανο του Κινήματος Αλλαγής που εισηγήθηκε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Άλλα δημοσίως, άλλα πίσω από τις πόρτες»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Άμεση ωστόσο ήταν η απάντηση του βουλευτή Αρκαδίας Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου ο οποίος επανήλθε καυστικά μέσω facebook και για να πει  «Πόσο χαμηλά βρε Σταύρο,τουλάχιστον θα μπορούσες να βρεις κάτι που θα σε πίστευε έστω και ένας!Πρίν ακόμη στηρίξεις επίσημα ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ άρχισες να τους μοιάζεις. Δυστυχώς ενώ ζήτησα να παρέμβω οι υπεύθυνοι του alpha δεν μου το επέτρεψαν!
Το λέω και θα ξαναλέω συνέχεια, αυτόνομος ρόλος πριν και μετά τις εκλογές
Με όλα αυτά Σταύρο , θα έχεις φρικτό πολιτικό τέλος»!

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα