Πυρά κατά του Γάλλου επιτρόπου για τα όσα είπε στη διάρκεια της διήμερης επίσκεψής του στην Αθήνα εξαπέλυσε η Σοφία Βούλτεψη. «Ο Μοσκοβισί ήρθε για να πληρώσει τα τριάντα αργύρια. Ήταν εύκαμπτος με τον Αλέξη Τσίπρα και άκαμπτος με τον Αντώνη Σαμαρά» δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

«Μας είπε ότι οι δεσμεύσεις πρέπει να υπηρετούνται αλλά μετά πρόσθεσε ότι δεν είναι άκαμπτες, δεν είναι ανελαστικές και αναφερόταν στη συμφωνία της 21ης Ιουνίου την οποία είχε εκθειάσει. Επειδή υπογράφουν ό,τι τους δίνουν και τα κάνουν όλα, και στα οικονομικά και στα εθνικά, είναι εύκαμπτοι. Αποδεικνύεται ότι ήρθε να πληρώσει τα τριάντα αργύρια διότι έκαναν όλα αυτά» τόνισε. 

Ερωτηθείσα αν θα πετύχει ο ΣΥΡΙΖΑ το σχέδιό του για τις συντάξεις, η βουλευτής της ΝΔ είπε: «Προφανώς δεν υπάρχει θέμα, κάνει αυτό το αλισβερίσι, κάνει μια άθλια συναλλαγή κάτω από το τραπέζι και βλέπω ότι τώρα πάλι τον βοηθάει το ΣΥΡΙΖΑ να παίξει τα 'νταούλια'. Δηλαδή όπως τότε τον ρωτήσαν για τις εκλογές είπε ότι οι αγορές δεν αγαπούν την αβεβαιότητα αλλά δεν είναι και ηγέτες, σαν να έλεγε μπράβο που λες θα βαράς τα νταούλια και θα χορεύουν οι αγορές, τώρα ήρθε να μας πει ότι οι κανόνες είναι κανόνες αλλά δεν είναι ανελαστικοί. Τότε μας έλεγε θέλω και άλλα φορολογικά μέτρα, όταν στείλαμε το mail Χαρδούβελη έλεγε δεν μπορώ να κάνω σχόλια...»

Σχολιάζοντας τη συνέντευξη του κ. Καμμένου και αν πιστεύει ότι είναι όλα προσυμφωνημένα μεταξύ Τσίπρα- Καμμένου: «Ο άνθρωπος είδε ότι καταρρέει... Είναι δυνατόν αυτό να μη το γνωρίζει ο Τσίπρας ο οποίος είπε στο υπουργικό συμβούλιο ότι είχε κάτι σημαντικά τηλεφωνήματα; Είναι δυνατόν να λένε ότι δεν τα ξέρουνε; Όλα τα ξέρουνε, όλα είναι σκηνοθεσία. Αν του είπε του Τσίπρα ότι με αφορμή αυτό καταστρέφεται το κόμμα μου πρέπει κάτι να κάνω, θα παίξω μια παράσταση, βγήκε και είπε αυτές τις σαχλαμάρες ότι η συμφωνία δεν θα έρθει και όταν θα έρθει θα ρίξω την κυβέρνηση. Ο Καμμένος δεν έχει φραγμό, την ίδια ώρα τα αλλάζει όλα, δεν πήγε και χόρευε με τις γραβάτες, δεν είπε ότι απελευθερώσαμε την Ελλάδα και μετά είπε θα τους ρίξω; Τα αλλάζει συνέχεια.»