Μία τυχαία συνάντηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη με τον μικρό Μιχάλη Καντή, τον περασμένο Μάρτιο στη Ρόδο κατά τη διάρκεια της παρέλασης, έμελλε να γίνει μία ζεστή και ανθρώπινη φιλία όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανάρτηση του ο πατέρας του καινούργιου φίλου του προέδρου της ΝΔ.

Εκεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μόλις είδε τον μικρό Μιχάλη έμεινε μαζί του γι' αρκετή ώρα όπου συνομίλησαν για τα ενδιαφέροντα του αλλά και για την πολιτική. 

Ο μικρός Μιχάλης του είπε πόσο τον συμπαθεί και του ζήτησε ως χάρη να πάει να τον συναντήσει στη Βουλή, πράγμα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης το υποσχέθηκε και χθες το παραγματοποίησε αφού υποδέχτηκε την οικογένεια Καντή στο γραφείο του στη Βούλη.

"Μία υπόσχεση αγάπης, τρυφερότητας και ανθρωπιάς που δίνει εκείνο το διαφορετικό νόημα στην ανθρώπινη πλευρά του πολιτικού και της πολιτικής. Σε ευχαριστούμε πρόεδρε της καρδιάς μας για αυτο πού είσαι, για την θερμή υποδοχή σου στο γραφείο σου στη Βουλή των Ελλήνων.", σχολίασε ο πατέρας του μικρού Μιχάλη, αναρτώντας και της σχετικές φωτογραφίες από την πρώτη τους συνάντηση στη Ρόδο αλλά και τη σημερινή στη Βουλή.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση στο facebook από τον πατέρα του μικρού Μιχάλη, κ. Γιώργου Καντή: